Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

basketa.1

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες αναφορικά με την τελική απόφαση και την όποια αναδιάρθρωση στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ.

Το σενάριο για έναν τρίτο όμιλο στην Β’ Εθνική ανδρών δείχνει να κερδίζει έδαφος, με αυτόν να ονομάζεται Κεντρικής Ελλάδας, όπως ήταν η αρχική πρόταση. Έτσι, αν τελεσφορήσει το σενάριο, οι όμιλοι θα έχουν από 14 ομάδες, ενώ το μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι το πως θα χωριστούν, με βάση την γεωγραφική τους θέση.

Επίσης, στην ίδια λογική, ένας ακόμη όμιλος ενδέχεται να δημιουργηθεί ανάμεσα στους δυο του Νότου στη Γ΄ εθνική, ώστε να μπορέσουν να αυξηθούν και σε αυτή την κατηγορία οι ομάδες.

Όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, αλλά η δημιουργία περισσότερων ομίλων, ώστε να μπορέσουν να χωρέσουν όλο και περισσότερες ομάδες κερδίζει συνεχώς έδαφος.

ΠΗΓΗ: basketa.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.