(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

pagos.ermis.jpg

Η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ του Σχηματαρίου για την άνοδο στη Β΄ Εθνική.

«Ο Ερμής Σχηματαρίου γράφει τη δική του ιστορία σήμερα, ανεβαίνοντας και επίσημα στη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια πορείας του.

Μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφορικά με την κατανομή των εθνικών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2020-21, ο Ερμής Σχηματαρίου είναι ανάμεσα στις ομάδες της Γ’ Εθνικής που παίρνουν το εισιτήριο για την Β΄ Εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η ομάδα μας τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες μας που έδωσαν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική ημέρα το 100% των προσπαθειών τους για να βρισκόμαστε σε θέση ισχύος και να πετύχουμε στο τέλος το μεγάλο μας στόχο. Ευχαριστούμε επίσης το τεχνικό επιτελείο και τον «αρχιτέκτονα» των ονείρων μας, το Νίκο Οικονόμου, που με τις ενέργειες τους δημιούργησαν μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να πάρει το δρόμο για τη Β’ Εθνική.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους χορηγούς της ομάδας, οι οποίοι σε δύσκολους καιρούς θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια μας και χάρη στη βοήθεια τους καταφέραμε να πανηγυρίζουμε την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δημοτική αρχή του τόπου μας που από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το ταξίδι αυτό, πριν 4 χρόνια ,ήταν πάντα εκεί!!!

Ευχαριστούμε την ΔΗΚΕΤ για τις ενέργειες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια ώστε το γήπεδο μας να αποτελεί πόλο έλξης για κάθε αθλητή.

Δεν μένουμε στους πανηγυρισμούς, κοιτάμε ήδη μπροστά και την επόμενη ημέρα. Όλοι μαζί, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος ενωμένοι θα κάνουμε το επόμενο βήμα για να φτάσει ο Ερμής Σχηματαρίου ακόμα ψηλότερα και να μετατρέψει την περιοχή μας σε μπασκετικό κέντρο.

ΥΓ: Κωστή Δέδε, η άνοδος ανήκει και σε σένα που έπεσες μαχόμενος στο παρκέ, όμως είσαι έτοιμος να σηκωθείς ξανά και να δείξεις ποιος είσαι! Σ’ ευχαριστούμε».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.