Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 13:43

Στην εποχή των Ενώσεων...

Έγραψε ο

EPSFTHIOTIDAS DS

Διαβάστε το προφητικό άρθρο του Θανάση Περιβολιώτη ένα χρόνο πριν, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Αναλυτικά:

Μια φορά και ένα καιρό υπήρχαν οι ΕΠΣ (Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων) και σήμερα υπάρχουν σε κάθε Νομό.

Ανάλογα την εποχή...ακολουθούν τον δρόμο τους και γράφουν την δική τους ιστορία!! Η εποχή παίζει σημαντικό ρόλο, όπως και οι συνθήκες που διαμορφώνονται...Για παράδειγμα υπάρχει η εποχή που μπορείς να συμπλεύσεις άνετα στον δρόμο των μεγάλων...και υπάρχει και η εποχή που αν έχεις ομάδα στην κορυφαία κατηγορία, όλα είναι συνάρτηση με τον τρόπο λειτουργίας και των αποφάσεων της γραμμής που θα ακολουθήσεις!!

Όταν μάλιστα η ομάδα του Νομού έχει στηρίξει ενεργά την εκλογή σου...τότε οφείλεις να σεβαστείς και να υποστηρίζεις τα συμφέροντά της!! Εκτός και αν πάρεις το ρίσκο να παίξεις μόνο με τον μεγάλο...χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες!! Και οι συνέπειες δυστυχώς είναι μεγάλες... γιατί δεν έχεις να κάνεις μόνο με την ομάδα της πόλης, αλλά και με τον κόσμο, και με ολόκληρο το Νομό!!

Αν δε καβαλήσεις το καλάμι και εξυπηρετείς μόνο τα προσωπικά σου συμφέροντα και των φίλων σου...τότε μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σε περιμένει!!

Σας τα γράφω γιατί έζησα εκ των έσω την συγκεκριμένη διαδικασία, γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα πρόσωπα και καταστάσεις και επειδή ακούω πολλά...νιώθω ότι πλησιάζει η αρχή του τέλους!!

Το πιο σημαντικό χάρισμα για τον κάθε ηγέτη θεωρώ πως είναι η σωστή διαχείριση και η διπλωματία...αυτά άλλωστε τα προσόντα μπορεί να σε κρατήσουν για χρόνια στη θέση, και μπορεί σύντομα να αποτελέσεις μια κακή παρένθεση και μόνο!!!

Είμαι υπέρ της άποψης πάνω από όλα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να το υπηρετείς σωστά, να ολοκληρώνεις την θητεία σου για να μπορείς να κριθείς, να παραμένεις ταπεινός και να κρατάς ίσες αποστάσεις, να φροντίζεις τα του οίκου σου...γιατί συνήθως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!!

Το έργο θα έχει και συνέχεια...

(Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο starsports στις 2/11/2018)

Διαβάστηκε 1078 φορές

Προϊστάμενος αθλητικού τμήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.