Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 15:29

Η δυστυχία της εξουσίας...

Έγραψε ο

EPSF.14.1.20.JPG

Αυτά που ζήσαμε το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣ Φθιώτιδας δείχνουν την κατάντια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, την λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων και την μεγάλη καψούρα της διατήρησης της εξουσίας με κάθε τρόπο!!!

Πόση δυστυχία φέρνει άραγε σε κάποιον να προσπαθεί να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία... Γιατί άραγε; Σίγουρα όχι για το καλό του χώρου που εκπροσωπεί, αλλά  για  το προσωπικό του συμφέρον!!!

Πόση δυστυχία φέρνει σε ένα άνθρωπο να κοιμάται και να ξυπνάει έχοντας στο μυαλό του να μην χάσει την εξουσία κάνοντας μεγαλεπήβολα σχέδια που ακόμη και ο Θεός τα βλέπει και γελάει!!!

Και δυστυχώς η εξουσία φέρνει και αλαζονεία, που αν την έχεις σε υπέρμετρο βαθμό κάποια στιγμή θα το πληρώσεις ακριβά!!!

Πάμε να επιστρέψουμε στα δικά μας...

Και για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, θα θέσω μερικά ερωτήματα όπως τα έχω ζήσει ώστε να δούμε πως φτάσαμε στη βραδιά της απόλυτης ξεφτίλας!!!

Τα σωματεία ποια διοίκηση είχαν εκλέξει στις τελευταίες εκλογές;

Γιατί παραιτήθηκε ο πρόεδρος και οι αντιπρόεδροι;

Ασκήθηκαν πιέσεις και εκβιασμοί;

Γιατί καθαιρέθηκαν στην συνέχεια ο επόμενος αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας;

Όλη αυτή η διαδικασία έγινε μέχρι την προηγούμενη μορφή διοίκησης, με όπλο την πλειοψηφία;

Είπαμε τα ερωτήματα θέλουν γενναίες απαντήσεις και να ακουστούν αλήθειες όσο και αν πονάνε!!!

Για να πούμε αλήθειες λοιπόν με ερωτήματα... Γιατί ακούσαμε για εκπρόσωπο μεγάλης ομάδας, αλλά δεν ξέρω πόσοι θυμούνται για παρόμοιους εκπροσώπους που παραβρέθηκαν πριν τις προηγούμενες εκλογές!!!

Και εδώ τα σωματεία το ξεχνάνε... Γιατί φαίνεται δεν θέλουν να καταλάβουν πως παίζετε το παιχνίδι!!!

Να ξέρετε επειδή το έχω βιώσει η ένωση είναι ο ένας, ο πρόεδρος και οι υπόλοιποι γλάστρες!!!

Επιστρέφω και θυμίζω ότι στην υπόθεση των τελευταίων εκλογών, σημαντικό ρόλο έπαιξε και πρόσφερε στήριξη ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαιωάννου, άρα σαν ένωση με όποιον και αν είσαι θα πρέπει πάνω από όλα να είσαι  δίπλα  στην  μεγάλη ομάδα  του νομού!!!

Θέλω να ρωτήσω το καταστατικό που παρουσιάστηκε στην γενική συνέλευση ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα ποιου; 

Υπήρχε νομικός μεγάλης ομάδας όπως και την Τρίτη το βράδυ;

Λειτουργούσαν οι επιτροπές από τα μέλη ή υπήρχαν άνωθεν εντολές;

Οι παρατηρησίες δίνονταν αξιοκρατικά όπως ξεκίνησαν με το περίφημο ροτέισον;

Στις μικτές ποιοι δούλευαν και πως γίνονταν οι επιλογές των παιδιών;

Και σε τελική ανάλυση πέρα από την δημιουργία εντυπώσεων, το διοικητικό συμβούλιο είναι μια εσωτερική διαδικασία και όταν δεν σε θέλει η πλειοψηφία, φεύγεις με ψηλά το κεφάλι και όταν έχεις την στήριξη των παραγόντων που αλλάζουν πλευρό σε μία νύχτα... Όταν γίνουν εκλογές κατεβαίνεις και τις κερδίζεις!!!

Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση και μπορεί να τάζεις λαγούς με πετραχήλια, μπορεί να ξεγελάς όλους  για  λίγο, λίγους  για  αρκετό  καιρό, αλλά  όχι  όλους για πάντα!!!

Αν η επόμενη μέρα είναι μια μεταβατική περίοδος, στις εκλογές όποτε γίνουν θα πρέπει να εκλεγεί μια διοίκηση που θα βάζει πάνω από το προσωπικό συμφέρον το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα έχουν θέσεις, ρόλο και αξία όλοι και θα μπορούν να προσφέρουν έργο!!!

Τότε οι παράγοντες θα είναι αυτοί που θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή... Και το κυριότερο την μεγαλύτερη ευθύνη για το ποιοι θα τους εκπροσωπούν και θα τους αντιπροσωπεύουν, φωτίζοντας τον σκοτεινό ουρανό που δημιούργησαν όσοι είχαν συμμετοχή το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2020!!!

Διαβάστηκε 1312 φορές

Προϊστάμενος αθλητικού τμήματος

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.