Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 22:26

Ο διασυρμός της Χαλκίδας πρέπει να σταματήσει Κύριο

Έγραψε ο

Βροχή παίζονται τα στοιχήματα αν θα εμφανιστεί πρώτος ο Μορίδης στη Χαλκίδα ή το έμβασμα που έστειλε πριν τα Χριστούγεννα από το Λονδίνο. 

¨Οσοι ήξεραν το παρελθόν του Φοίβου Μορίδη δεν περίμεναν διαφορετική κατάληξη  από αυτή που γινόμαστε μάρτυρες στη Χαλκίδα. Απλήρωτοι ποδοσφαιριστές χωρίς φόρμες και αντιανεμικά, κοροϊδία, και δούλεμα που δεν αξίζει ούτε στους παίκτες, ούτε στους φιλάθλους, αλλά ούτε στην ιστορία της ομάδας. 

 Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι ιδιοκτήτης μια μεγάλης εταιρείας θεάματος στο Λονδίνο, αλλά αν κρίνουμε από τον τρόπο διοίκησης του συλλόγου ακόμα και περίπτερο  δύσκολα θα έμενε ανοιχτό  μια εβδομάδα στα χέρια του.

Η έκπληξη προέκυψε όμως από τον άνθρωπο που τοποθέτησε πρόεδρο του ΔΣ τον Μιχάλη Λαθουρά καθώς αυτός ήταν που έκλεψε την παράσταση.  Όπως στην ταινία ο «Ηλίθιος και ο πανηλίθιος»  κράχτης ήταν ο Τζιμ Κάρεϊ, αλλά ο Τζεφ Ντάνιελς κέρδισε τις εντυπώσεις.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τα έργα και ημέρες του Λαθουρά στη Χαλκίδα , να πούμε ότι στις συνεντεύξεις που έχει δώσει έχει πει σπαρταριστά πράγματα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα σεμινάρια διοίκησης που παρέδωσε λέγοντας: «Πήγα στην Χαλκίδα να κλείσω τον παίκτη αλλά τα χρήματα  δεν βγαίνανε με αποτέλεσμα να βάλει ο Τοκπασίδης και άλλος ένας από 500ευρώ» (τα οποία δανεικά βέβαια δεν επιστράφηκαν ακόμα)

Ενώ λίγο αργότερα σε μια επίδειξη λογικού συνειρμού ξεκαθάριζε: «Ο Τοκπασίδης δεν έχει καμία δουλειά να ασχολείται με τα οικονομικά» (Ξέχασε να προσθέσει "εκτός αν του ζητάμε δανεικά")

Και βέβαια κάποιοι μπορεί να θεωρούν τα παραπάνω οξύμωρα, αλλά τελικά αναγνωρίζουν ότι ο μεγάλος πρόεδρος έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει.

Πέρα από το αστείο το θέμα είναι ότι  η διοίκηση αυτή είναι εντελώς ανίκανη να διαχειριστεί τις τύχες αυτού του  ιστορικού σωματείου.  Παράλληλα πρόκειται για μια παράνομη διοίκηση που δεν προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες σε ΕΠΣ, Περιφέρεια και εφορία.  Και βέβαια υπάρχουν μεγάλες ευθύνες από την ποδοσφαιρική αρχή του νομού που αναγνώρισε μια διοίκηση που δεν της έχει προσκομίσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα και διασύρει το όνομα του ΑΟΧ .

Όλοι οι υγιείς φίλαθλοι  είναι σίγουρο ότι προτιμούν ακόμα και την αναστολή της λειτουργίας του συλλόγου παρά την εκπροσώπηση του από παράγοντες τύπου Μορίδη και Λαθουρά.  Και ίσως κάποια στιγμή βγουν μπροστά άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο και βάλουν τις βάσεις για την αναγέννηση του.    

Διαβάστηκε 938 φορές

Αθλητικός Συντάκτης

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.