Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 20:24

Οι Κυριακές έγραψαν ιστορίες!!

Έγραψε ο

per14420

Τις μέρες αυτές της καραντίνας μας δίνετε η ευκαιρία να θυμηθούμε ποδοσφαιρικές ιστορίες που ζήσαμε μεγαλώνοντας μέσα από τις Κυριακές που τόσο πολύ μας έχουν λείψει...Τις Κυριακές στο σπίτι με το ραδιόφωνο παρέα, τις Κυριακές στο γήπεδο στην αρχή ως φίλαθλοι και στη  συνέχεια περιγράφοντας αγώνες, τις Κυριακές στην εφημερίδα στην αρχή και στη συνέχεια στο κανάλι!!

Αυτές οι Κυριακές και κατ΄επέκταση τα Σαββατοκύριακα μοιάζουν άδεια ή σχεδόν άδεια...αφού μπορούμε να προσφέρουμε προς το παρόν ενημέρωση εξ αποστάσεως μέσα από την αθλητική εκπομπή στο κανάλι!!

Κυριακή μεσημέρι με το τραντζίστορ στην αυλή του χωριού να περιμένεις την μετάδοση των αγώνων με την εμβληματική φωνή του Αντώνη Πυλιαρού και το διάλειμμα στο ημίχρονο με τραγούδια της Έλενας Γιαννακάκη!!

Και η μεγάλη τύχη και ευλογία αυτό που ζούσα μικρός, να το μεταφέρω στις επόμενες γενιές για κάποια χρόνια από τα ερτζιανά της κρατικής ραδιοφωνίας με τη δική μου φωνή όπου μια γκάφα ολκής...έδωσε την ευκαιρία στον Σήφη Βοτζάκη να μου κάνει την πλάκα της ζωής μου!!!

Κάπως έτσι γράφονται οι ιστορίες, που ως φίλαθλος στις πρώτες εξορμήσεις μου έζησα τα παιχνίδια στα παιδικά μου χρόνια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό όπου το ΔΑΚ είχε διπλάσιο κόσμο από όσο χωρούσε...και έφτασα να περιγράψω τον αλήστου μνήμης αγώνα με τον Ακράτητο!!

Και στην μεγάλη εφημερίδα σχολείο το ΕΘΝΟΣ να μαθαίνεις τη δουλειά από τον αείμνηστο Γιώργο Παγιωτέλη και να τα βάζεις, αν και πολύ νέος, με απύθμενο θράσος, τζογάροντας...ποδοσφαιρικά με Στράτο Σεφτελή, Στάθη Βαρυτιμιάδη και Γιώργο Γαλάτση!!

Εφημερίδα στη Λαμία όπου το πρώτο ρεπορτάζ με αυγουστιάτικο καύσωνα, με βρήκε να ανηφορίζω για την πρώτη της προετοιμασίας ομάδας του χωριού, όπου αντί για παίκτες να βρίσκω ένα γάιδαρο στη σέντρα!!

Αλλά έτσι γράφονται οι ποδοσφαιρικές ιστορίες που σε βρίσκουν από τα σαλόνια...στα αλώνια!!

Τελικά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο... με το γήπεδο να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και όταν δεν βρισκόμαστε οι ίδιοι, παρουσιάζουμε τι έγινε σε κάθε γήπεδο της περιφέρειας εδώ και 20 χρόνια από την μακροβιότερη εκπομπή της περιφερειακής τηλεόρασης!!

Όμως μας λείπει η Κυριακή στο γήπεδο, μας λείπει η ραδιοφωνική και η τηλεοπτική μετάδοση, μας λείπει η δημιουργική αθλητική δραστηριότητα, όμως σε αυτό το αναγκαστικό διάλειμμα, θα μας συντροφεύουν οι ιστορίες που ζήσαμε και αγαπήσαμε και όσο θα μας έχει ο θεός καλά θα συνεχίσουμε να γράφουμε νέες ιστορίες χωρίς να ξεχνάμε αυτές από το παρελθόν!!

Διαβάστηκε 1098 φορές

Προϊστάμενος αθλητικού τμήματος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μπάλα στη γειτονιά Kάτι από...ποδόσφαιρο »
// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.