Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 11:13

Παραίτηση με επιστολή ανέκδοτο

Έγραψε ο

Όταν την 1η Ιουλίου ο Αντώνης Βουρδάνος αναλάμβανε την διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς μπορεί να δήλωνε ότι «Δεν θα είμαι χρηματοδότης αλλά διαχειριστής», όμως όλοι θεώρησαν δεδομένο ότι έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότηση της ομάδας.

Γιατί σύμφωνα με την κοινή λογική κανένας σοβαρός και εχέφρων άνθρωπος δεν θα αναλάμβανε μια ομάδα χωρίς να υπάρχει η πιο βασική προϋπόθεση, η χρηματοδότηση της.

58 ημέρες μετά η διάψευση τον προσδοκιών ήρθε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Οι προπονητές αποχώρησαν, μια σειρά αξιόλογων ποδοσφαιριστών που θέλησαν να βοηθήσουν την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή της βρήκαν άλλες ομάδες καθώς οι προκαταβολές όλο ερχόντουσαν και όλο στον δρόμο ήταν και οι φίλαθλοι που πίστεψαν το πλάνο Βουρδάνου είναι εξοργισμένοι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι της παραίτησης του προέδρου προηγήθηκε ένα ντου στην προπόνηση με πολλά «γαλλικά».

Η αλήθεια είναι ότι το δούλεμα που έπεσε σε όλους ήταν πρωτοφανές. Οι λόγοι δε που επικαλείται στην παραίτηση του ο επικεφαλής της διοίκησης δεν θα έπειθαν ούτε παιδάκι του δημοτικού. «Δεν δόθηκαν λέει τα χρήματα από τα περισσότερα μέλη του ΔΣ», ας απαντήσει ο κύριος Βουρδάνος πότε και με πόσα χρήματα είχε δεσμευθεί το συμβούλιο που ο ίδιος είχε επιλέξει ότι θα βάλει ? Πόσες επιχειρήσεις του είχαν υποσχεθεί βοήθεια και τις εγγυήσεις είχε όταν ανέλαβε.

Ποιος του είχε πει ότι μπορεί να γράψει τόσα μέλη ώστε να χρηματοδοτηθεί η ομάδα και στην τελική γιατί όλοι να βάλουν τα χρήματα τους για να κάνει ο ίδιος τον πρόεδρο ?
Όλα αυτά επίσημα γιατί ανεπίσημα διαρρέεται ότι έπεσε θύμα ενός (αυτοαποκαλούμενου) δημοσιογράφου που του είχε υποσχεθεί ότι θα δίνει 2000 ευρώ την εβδομάδα από την προπώληση των εισιτηρίων. Ίσως το καλύτερο ανέκδοτο της δεκαετίας.

Το ζήτημα είναι ότι πλέον οι ταλαιπωρημένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας είναι σε απόγνωση με αυτή την κατάσταση και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι όλα αυτά ήταν ένα σχέδιο διάλυσης του ΑΟ Χαλκίς Πολύ τραβηγμένο αν αναλογιστεί κανείς ότι ούτως ή άλλως η εναλλακτική λύση του Βουρδάνου ήταν ο Φοίβος Μορίδης.

Το κακό είναι ότι η γενική συνέλευση δεν έδωσε σημασία σε ένα σορό σημάδια που έδειχναν ποια θα είναι η κατάληξη της ιστορίας. Γιατί κανένας άνθρωπος που θέλει να προστατέψει το κύρος και την προσωπικότητα του δεν θα διάλεγε να εκπροσωπηθεί σε μια γενική συνέλευση από κάποιον με τέτοιο "σπουδαίο" παρελθόν… Και μόνο αυτό το στοιχείο έφτανε για να εντοπιστεί η εγκληματική αφέλεια του απελθόντα προέδρου

Διαβάστηκε 614 φορές

Αθλητικός Συντάκτης

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.