Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 13:08

Starsports: Αλλαγή σελίδας με δύο βραβεία

Έγραψε ο

Η νέα τηλεοπτική και αθλητική χρονιά έφερε στον χώρο της επικοινωνίας το ανανεωμένο starsports.gr.

Την αθλητική Ιστοσελίδα του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Τo εμφανές χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι η ομογενοποίηση με τις ιντερνετικές εκδόσεις του Star, δηλαδή της ενημερωτικής ιστοσελίδας https://tvstar.gr και του webtv του Star που στεγάζεται στο https://digitalstar.gr
Το περιεχόμενο παραμένει αμιγώς τοπικό αθλητικό για όλα όσα συμβαίνουν στον αθλητικό χώρο της Στερεάς Ελλάδας. Ουσιαστικά, χωρίς αντιγραφές και παραπλανητικούς τίτλους.
Έτσι έχουμε επιλέξει και έτσι θα συνεχίσουμε, για να μετράμε πραγματικά κλικ και like που αφορούν στην δουλειά και στην καθημερινή δημοσιογραφία του μεγαλύτερου αθλητικού τμήματος της περιφέρειας.

Το "παλιό" starsports πέρασε στην ιστορία του Star με τις καλύτερες αναμνήσεις για την συνεργασία όλων στο πρωτόγνωρο, στο ξεκίνημά του, εγχείρημα για την περιφέρεια.


Ως επιστέγασμα της επιτυχημένης του παρουσίας στο διαδίκτυο και στα τοπικά αθλητικά δρώμενα ήρθαν τα δύο βραβεία που απέσπασε στα Regional Media Awards 2019 για το πολύπλευρο περιεχόμενο και την αρχική του σελίδα.

Αφιερώνουμε τα βραβεία, μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Γιάννη Κραββαρίτη της 3works που υποστήριξε μέχρι το καλοκαίρι το αθλητικό μας site και στον Παναγιώτη Διαμαντόπουλο που έφυγε νωρίς από κοντά μας..

Διαβάστηκε 877 φορές

Δημοσιογράφος, Διευθύνων Σύμβουλος Star Κεντρικής Ελλάδας και Γραμματέας της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.