Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Θανάσης Περιβολιώτης

Θανάσης Περιβολιώτης

Προϊστάμενος αθλητικού τμήματος
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 20:24

Οι Κυριακές έγραψαν ιστορίες!!

per14420

Τις μέρες αυτές της καραντίνας μας δίνετε η ευκαιρία να θυμηθούμε ποδοσφαιρικές ιστορίες που ζήσαμε μεγαλώνοντας μέσα από τις Κυριακές που τόσο πολύ μας έχουν λείψει...Τις Κυριακές στο σπίτι με το ραδιόφωνο παρέα, τις Κυριακές στο γήπεδο στην αρχή ως φίλαθλοι και στη  συνέχεια περιγράφοντας αγώνες, τις Κυριακές στην εφημερίδα στην αρχή και στη συνέχεια στο κανάλι!!

Αυτές οι Κυριακές και κατ΄επέκταση τα Σαββατοκύριακα μοιάζουν άδεια ή σχεδόν άδεια...αφού μπορούμε να προσφέρουμε προς το παρόν ενημέρωση εξ αποστάσεως μέσα από την αθλητική εκπομπή στο κανάλι!!

Κυριακή μεσημέρι με το τραντζίστορ στην αυλή του χωριού να περιμένεις την μετάδοση των αγώνων με την εμβληματική φωνή του Αντώνη Πυλιαρού και το διάλειμμα στο ημίχρονο με τραγούδια της Έλενας Γιαννακάκη!!

Και η μεγάλη τύχη και ευλογία αυτό που ζούσα μικρός, να το μεταφέρω στις επόμενες γενιές για κάποια χρόνια από τα ερτζιανά της κρατικής ραδιοφωνίας με τη δική μου φωνή όπου μια γκάφα ολκής...έδωσε την ευκαιρία στον Σήφη Βοτζάκη να μου κάνει την πλάκα της ζωής μου!!!

Κάπως έτσι γράφονται οι ιστορίες, που ως φίλαθλος στις πρώτες εξορμήσεις μου έζησα τα παιχνίδια στα παιδικά μου χρόνια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό όπου το ΔΑΚ είχε διπλάσιο κόσμο από όσο χωρούσε...και έφτασα να περιγράψω τον αλήστου μνήμης αγώνα με τον Ακράτητο!!

Και στην μεγάλη εφημερίδα σχολείο το ΕΘΝΟΣ να μαθαίνεις τη δουλειά από τον αείμνηστο Γιώργο Παγιωτέλη και να τα βάζεις, αν και πολύ νέος, με απύθμενο θράσος, τζογάροντας...ποδοσφαιρικά με Στράτο Σεφτελή, Στάθη Βαρυτιμιάδη και Γιώργο Γαλάτση!!

Εφημερίδα στη Λαμία όπου το πρώτο ρεπορτάζ με αυγουστιάτικο καύσωνα, με βρήκε να ανηφορίζω για την πρώτη της προετοιμασίας ομάδας του χωριού, όπου αντί για παίκτες να βρίσκω ένα γάιδαρο στη σέντρα!!

Αλλά έτσι γράφονται οι ποδοσφαιρικές ιστορίες που σε βρίσκουν από τα σαλόνια...στα αλώνια!!

Τελικά το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο... με το γήπεδο να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και όταν δεν βρισκόμαστε οι ίδιοι, παρουσιάζουμε τι έγινε σε κάθε γήπεδο της περιφέρειας εδώ και 20 χρόνια από την μακροβιότερη εκπομπή της περιφερειακής τηλεόρασης!!

Όμως μας λείπει η Κυριακή στο γήπεδο, μας λείπει η ραδιοφωνική και η τηλεοπτική μετάδοση, μας λείπει η δημιουργική αθλητική δραστηριότητα, όμως σε αυτό το αναγκαστικό διάλειμμα, θα μας συντροφεύουν οι ιστορίες που ζήσαμε και αγαπήσαμε και όσο θα μας έχει ο θεός καλά θα συνεχίσουμε να γράφουμε νέες ιστορίες χωρίς να ξεχνάμε αυτές από το παρελθόν!!

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 15:29

Η δυστυχία της εξουσίας...

EPSF.14.1.20.JPG

Αυτά που ζήσαμε το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣ Φθιώτιδας δείχνουν την κατάντια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, την λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων και την μεγάλη καψούρα της διατήρησης της εξουσίας με κάθε τρόπο!!!

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 11:11

Ένας φίλος από τα παλιά...

Μπορεί η κλήρωση με τα Τρίκαλα στην φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος να πέρασε στα ψιλά για τον ΠΑΣ Λαμία, ωστόσο η παρουσία του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία των πρωτοπόρων της Football League και του γυμναστή τερματοφυλάκων Γιάννη Ζαλαώρα, δίνει ξεχωριστό χρώμα και ενδιαφέρον στα παιχνίδια!!

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 13:43

Στην εποχή των Ενώσεων...

EPSFTHIOTIDAS DS

Διαβάστε το προφητικό άρθρο του Θανάση Περιβολιώτη ένα χρόνο πριν, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 12:25

Οπλαρχηγός...και Μπουρλοτιέρης!!

Τελικά αυτός ο Πανουργιάς ο «οπλαρχηγός» σύμφωνα με τον Αλ6...ξέρει να ανάβει την κατάλληλη στιγμή το φυτίλι της ποδοσφαιρικής επανάστασης!!

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 11:12

«Ύπατη» υπόκλιση!!!

Για μια ομάδα το σημαντικό μπορεί να είναι κάποιες σπουδαίες μεταγραφές και η άνοδος σε μια μεγαλύτερη κατηγορία.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.