Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

108957725_10223117429349944_2558983426117580240_n.jpg

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού απέκτησαν νέα γραφεία, τα οποία θα ονομαστούν σε «Μιχάλης Σκλαπάνης» προς τιμή του  αείμνηστου  τέως  προέδρου της Π.Α.Ε. ο οποίος και είχε παραχωρήσει την αίθουσα.

Οι Παλαίμαχοι λοιπόν του Λεβαδειακού με ανακοίνωση αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν:

«Την Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, το Αλουμίνιο της Ελλάδος, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας, τον Δήμο Λεβαδέων, τον Δήμο Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας, τον Δήμο Αλιάρτου, τον Αμβρυσσέα Διστόμου, τον Παναλίαρτο και τον Π.Α.Ο.Κυριακίου τόσο για την πολύ καλή συνεργασία , την ηθική και υλική βοήθεια καθώς επίσης και για την παραχώρηση των γηπέδων και ευελπιστούν ότι αυτή η άγαστη συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον

Επίσης οι Παλαίμαχοι του Λεβαδειακού ενημερώνουν ότι ήδη ετοιμάζονται και τα νέα γραφεία που ευγενικά είχαν παραχωρηθεί από τον αείμνηστο τέως πρόεδρο της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός Μιχάλη Σκλαπάνη και τα οποία προς τιμή του θα πάρουν την ονομασία «αίθουσα Μιχάλης Σκλαπάνης». Παράλληλα θα αποτελέσουν και το «μουσείο» του Λεβαδειακού.

Έτσι παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην επάνδρωσή τους να επικοινωνούν με τον Δημήτρη Λαζάρου (6932172162) και Χάρη Αθανασοπουλο (6973408440).

Επίσης όσοι έχουν φωτογραφικό υλικό, βίντεο η οτιδήποτε σχετικό με την ομάδα του Λεβαδειακού, παρακαλούνται να το διαθέσουν.

Επίσης το Δ.Σ. των παλαιμάχων Λεβαδειακού ευχαριστεί το συνεργείο καθαρισμού του Χρήστου Ζαφείρα για τον δωρεάν καθαρισμό των νέων γραφείων.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους υγεία και να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.