Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

RallySprint.jpg

Με τρία περάσματα από την ειδική διαδρομή Σκούρτα.

Πλησιάζουμε στο φινάλε του φετινού Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος, το Rally Sprint Βοιωτίας την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, που περιλαμβάνει τρία περάσματα από τη φημισμένη Ειδική Διαδρομή «Σκούρτα».

Η θεαματική, τεχνική και άκρως διασκεδαστική Ειδική Διαδρομή αυτή επανέρχεται φέτος στο αγωνιστικό προσκήνιο από το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., που την επέλεξε για το Rally Sprint Βοιωτίας - έναν αγώνα καινούριο, που διεξάγεται με την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του ΚΤΕΟ Χολαργού, όπως φυσικά και της Τοπικής Κοινότητας Σκούρτων και της Δημοτικής Ενότητας Δερβενοχωρίων.

Η 4η φετινή συνάντηση του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι αυτή που θα αναδείξει τους Κυπελλούχους κάθε κατηγορίας.  

H Ε.Δ. «Σκούρτα» έχει συνολικό μήκος 13,84 χιλιόμετρα, και η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής προχωρά με γοργούς ρυθμούς τη φροντίδα του δρόμου για το πέρασμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Με την τριπλή διεξαγωγή της Ε.Δ., οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν 41,52 αγωνιστικά χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό στην κεντρική πλατεία των Σκούρτων -όπου θα φιλοξενείται το κέντρο του αγώνα όλο το διήμερο- στις 13:54 το μεσημέρι της Κυριακής 1/12.

Δύο μέρες νωρίτερα, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, το πάντα φιλόξενο Δημόσιο ΚΤΕΟ  Χολαργού θα ανοίξει τις πύλες του για τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο του αγώνα, στις 16:00-19:00 το απόγευμα.

Με την ελπίδα ότι αυτή θα είναι μια συναρπαστική αυλαία για το Κύπελλο Ράλλυ Χώματος 2019, σε μια περιοχή που αγκαλιάζει όλο και περισσότερο το μηχανοκίνητο αθλητισμό, η ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. σας προσκαλεί στα Σκούρτα για μια θεαματική «αγωνιστική» Κυριακή!

fkfk.jpg

2019_Rally_Sprint_Viotias_Poster.jpg

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.