(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

alal.kopi.pitas.2020.jpg

H A.Λ.Α. Λαμίας έκοψε την ετήσια πίτα της και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε γνωστό πως οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Η ΑΛΑΛ το 2020 θα διοργανώσει το Ράλι Φθιώτιδας και μία νέα ανάβαση που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Το Ράλι Ακρόπολις θα προσμετρά μόνο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι χώματος.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την κατασκευή πίστας αυτοκινήτου στη Λαμία. Αυτή ήταν η είδηση που προέκυψε στην εκδήλωση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας για την κοπή της ετήσιας πίτας που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου του δήμου Λαμιέων.

Η Α.Λ.Α.Λ. βράβευσε τα μέλη της που διακρίθηκαν σε αγώνες το 2019. Συγκεκριμένα τον «Pazonen» και τον συνοδηγό του Αποστόλη Κοτρώνη για την 1η θέση στο ράλι ασφάλτου Βορείου Ελλάδας στην κατηγορία C6. Ακόμη  βράβευσε όλα τα μέλη της που συμμετείχαν σε αγώνα ή αγώνες την περσινή χρονιά. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η πλακέτα στην οικογένεια του Βασίλη Χαϊμάνη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή έχοντας προσφέρει πάρα πολλά στη Λέσχη.

Ακολούθησε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση και ο απολογισμός του 2019.

Το 2020 η ΑΛΑΛ θα διοργανώσει δύο αγώνες σύμφωνα  με το επίσημο καλεντάρι της Επιτροπής Αγώνων της Ομοσπονδίας. Το Ράλι Φθιώτιδας 23-24 Μαΐου, το οποίο προσμετρά στο 56ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι χώματος και μία ανάβαση 21-22 Νοεμβρίου. Δεν θα είναι η Μοσχοκαρυά, αλλά μία νέα ανάβαση που σύντομα θα ανακοινωθεί.

Το διήμερο 13-14 Ιουνίου θα διεξαχθεί από την ΟΜΑΕ το Ράλι Ακρόπολις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι χώματος και αναμένεται να φιλοξενηθεί στη Στερεά Ελλάδα.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.