Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

64406898_1169966289851634_1100459161986007040_o.jpg

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας προτείνει στους φίλους των τεσσάρων τροχών να ανεβάσουν βίντεο και φωτογραφίες με ένα αστείο στιγμιότυπο από αγώνες.

«Σας είχαμε συνηθίσει, να ανεβάζουμε βίντεο, φωτογραφίες, ανακοινώσεις για διάφορους αγώνες του Σωματείου μας. Αυτή την φορά με στόχο την διασκέδαση όλων μας, έστω και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητάμε από όλους σας, αγωνιζόμενους, στελέχη, κριτές, θεατές να ανεβάσετε ένα αστείο στιγμιότυπο (φωτογραφεία - βίντεο), ή παραλειπόμενα από αγώνες μας. Στόχος όλων μας η αγάπη μας για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και η κοινωνικότητα μεταξύ μας στις δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Θυμίζουμε πως μπορεί η αγωνιστική δράση να έχει ανασταλεί, εξαιτίας της πανδημίας, αλλά όλοι μαζί έχουμε την δυνατότητα να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Η ατομική ευθύνη είναι τεράστια και πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις του κράτους αλλά και των ειδικών».

Ήδη στη σελίδα της Λέσχης στο facebook έχουν ανέβει φωτογραφίες (f: Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας).

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.