Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

AL.ATTIYAH.QF.KYPROS.2019Βίντεο από την κατατακτήρια ειδική διαδρομή.

Η Κύπρος αποτελεί τον προτελευταίο σταθμό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι 2019, που παρακολουθείτε από το STAR Κεντρικής Ελλάδας. Δε αποκλείεται μάλιστα ο φετινός τίτλος του ERC να κριθεί στο συγκεκριμένο χωμάτινο αγώνα, αφού όποιος από τους διεκδικητές κερδίσει στην Κύπρο, αναμφίβολα θα έχει πλεονέκτημα. Τον τίτλο διεκδικούν τρεις οδηγοί. Ο πρωτοπόρος Κρις Ίνγκραμ με ένα βαθμό διαφορά από τον περσινό πρωταθλητή Αλεξέι Λούκιανουκ και δέκα από τον Λούκας Χαμπάι.

Το Ράλι Κύπρου εκτός από το ERC προσμετρά στο πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής και στο Παγκύπριο πρωτάθλημα. Η σχεδίαση του αγώνα άλλαξε και από τις γρήγορες ειδικές στις πεδιάδες η δράση μεταφέρεται στο βουνό με στενές κι ελικοειδείς ειδικές διαδρομές, όπου οι ατελείωτες στροφές δεν αφήνουν περιθώρια λάθους στους οδηγούς.

Η δράση ξεκίνησε  με την κατατακτήρια ειδική διαδρομή, όπου τον ταχύτερο χρόνο έκανε ο Νάσερ Αλ Ατίγια με Volkswagen Polo Gti R5. Μην ξεχνάμε ότι είναι πολυπρωταθλητής Μέσης Ανατολής και τρέχει σε έναν αγώνα που έχει κερδίσει στο παρελθόν 5 φορές, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον.

Ο οδηγός από το Κατάρ άφησε στη 2η θέση της κατατακτήριας ειδικής τον Αλεξέι Λούκιανουκ. Ο Ρώσος με Citroen C3 R5, που είναι ικανός για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο, ήταν ενάμιση δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Αλ Ατίγια.

Την έκπληξη έκανε ο Νόρμπερτ Χέρζινγκ από την Ουγγαρία με Volkswagen Polo Gti R5, ο οποίος πλασαρίστηκε στην 3η θέση.

RESULTS.KATATAKTIRIA.RALY.CYPRUS.2019

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.