Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

264f5db5875088bfbe44c8d3f85fc4a1.jpg

Το νέο καλεντάρι του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι.

Μέτα το Rally Azores, αναβλήθηκε και το Rally Islas Canarias λόγω κορονοϊού και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίστηκε για το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου, κλείνοντας το πρόγραμμα του φετινού ERC.

Η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει με το Rally Liepāja από τις 29 έως τις 31 Μαΐου.

Οι αλλεπάλληλες αναβολές στους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι, επέφεραν ανακατανομή στο πρόγραμμα του θεσμού.

Round 1: Rally Liepāja (Λετονία, χώμα), 29-31 Μαΐου
Round 2: 77th Rally Poland (χώμα), 26-28 Ιουνίου
Round 3: Rally di Roma Capitale (άσφαλτος), 24-26 Ιουλίου
Round 4: Barum Czech Rally Zlín (άσφαλτος), 28-30 Αυγούστου
Round 5: Azores Rallye (χώμα), 17-19 Σεπτεμβρίου **
Round 6: Cyprus Rally (χώμα), 16-18 Οκτωβρίου **
Round 7: Rally Hungary (άσφαλτος), 6-8 Νοεμβρίου
Round 8: Rally Islas Canarias (άσφαλτος), 3-5 Δεκεμβρίου **

**Ημερομηνία που υπόκειται στην επικύρωση της FIA

Ο Jean-Baptiste Ley, συντονιστής του ERC, δήλωσε: «Είναι προφανές ότι η αναβολή και αναδιάταξη γεγονότων επιφέρει αλλαγές. Παρακολουθώντας την κατάσταση συνεχώς με όλους τους οργανισμούς που κάνουν το Rally Islas Canarias δυνατό, κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε μια εναλλακτική ημερομηνία και να διατηρήσουμε το προγραμματισμένο ημερολόγιο οκτώ γεγονότων. Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους που βοηθούν για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένων των υπεύθυνων προώθησης των εκδηλώσεων του ERC που επηρεάζονται από την αλλαγή ημερομηνιών. Συνειδητοποιούμε ότι η καθυστερημένη έναρξη της σεζόν έχει ως αποτέλεσμα σημαντικούς συμβιβασμούς και δυσκολίες, αλλά συνεχίζουμε να αναγνωρίζουμε την υποστήριξη και τη συνεργασία που λαμβάνουμε από τους οδηγούς, τις ομάδες και τους συνεργάτες μας. Οι προετοιμασίες για τους επερχόμενους αγώνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και προσβλέπουμε μια νέα, γεμάτη δράση και άκρως ανταγωνιστική σεζόν του ERC που θα ξεκινήσει».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.