Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

_ML84664.jpg

Ακυρώθηκαν οι διαδρομές σε Κίνα και Καζακστάν λόγω κορονοϊού.

Προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι από την πανδημία του κορονοϊού οι υπεύθυνοι του Silk Way Rally 2020 αποφάσισαν να τροποποιήσουν το δρομολόγιο.

Oι ειδικές διαδρομές σε Καζακστάν και Κίνα ακυρώθηκαν. Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί μόνο στη Ρωσία. Θα ξεκινήσει από την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας στις 3 Ιουλίου και ο τερματισμός θα γίνει στο Καζάν στις 11 Ιουλίου.

Η νέα διαδρομή θα έχει 8 ειδικές διαδρομές (2.700 χλμ) και θα περιλαμβάνει όλα τα είδη εδάφους. Συνολικά οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διανύσουν 4.200 χλμ. Έτσι το Silk Way Rally θα προσμετρά στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIA Country Rallies και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Cross Country Rally.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) και η Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσυκλετιστών (FIM) έχουν ενημερωθεί για τις τροποποιήσεις και υποστηρίζουν πλήρως τους διοργανωτές.

Ο διευθυντής της διοργάνωσης, Vladimir Chagin, είπε:

«Έχουμε λάβει μια σοφή και υπεύθυνη απόφαση. Πρέπει να εγγυηθούμε 100% ότι το Silk Way Rally 2020 θα διατηρηθεί σε καλές συνθήκες. Τα μέσα ενημέρωσης και οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν εξαιρετικές θέσεις στη Ρωσία. Ο αγώνας θα είναι ανταγωνιστικός, πολύ υψηλού επιπέδου και ένα τρομερό ταξίδι»

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.