Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

alatigia rallycyprus leg1

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Ράλλυ Κύπρου που αποτελεί τον 7ο και προτελευταίο γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ένας αγώνας που ίσως δώσει προβάδισμα τίτλου σε έναν από τους τρεις διεκδικητές.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους ταχύτερος ήταν ο Νάσερ Αλ Ατίγια. Ο Καταριανός οδηγός με Volkswagen Polo Gti R5 κέρδισε τις 5 από τις 6 ειδικές διαδρομές της ημέρας. Ο Αλ Ατίγια θέλει να πανηγυρίσει την 6η του νίκη στον αγώνα του «Νησιού της Αφροδίτης».

Στη 2η θέση, 25.4 δευτερόλεπτα πίσω, συναντάμε τον Αλεξέι Λούκιανουκ με Citroen C3 R5. Ο Ρώσος πρωταθλητής Ευρώπης του 2018, δεν παίρνει ιδιαίτερα ρίσκα και με τη στρατηγική αυτή θέλει να φτάσει με ασφάλεια στον τερματισμό, ώστε να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τρίτος ήταν ο περσινός νικητής Σίμος Γαλαταριώτης με Skoda Fabia R5. O Kύπριος οδηγός θέλει να κάνει άλλη μια καλή εμφάνιση στον αγώνα της πατρίδας του.

Στην 4η θέση συναντάμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κρις Ίνγκραμ. Ο Βρετανός με Skoda Fabia R5 βρίσκεται 2 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα πίσω από τον Λούκιανουκ.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο τρίτος διεκδικητής του τίτλου, Λούκας Χαμπάι. Ο Πολωνός επίσης με Skoda Fabia R5 θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.