Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

rally portogalias

Η πανδημία του κορονοϊού υποχρέωσε τους διοργανωτές του Ράλι της Πορτογαλίας, να ακυρώσουν τη διοργάνωση, που αρχικά και για τον ίδιο λόγο, είχε αναβληθεί για το διάστημα 21-24 Μαΐου.

Πρόκειται για τον πέμπτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το Automovel Club de Portugal κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης στα τέλη Οκτωβρίου, εφέτος. Μετά από αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε με τους συνεργάτες μας, τους διάφορους Δήμους, τις εθνικές Αρχές και τους χορηγούς, δεν είναι δυνατή η επίτευξη όλων των προϋποθέσεων υγείας και ασφάλειας που απαιτούνται για τη διοργάνωση του Ράλι της Vodafone της Πορτογαλίας. Αντιμέτωποι με αυτήν την κρίσιμη κατάσταση, αναγκασθήκαμε να ακυρώσουμε τον αγώνα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.