(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

b184ad5c8eca9c0d05597c04a29069e1.jpg

Το νέο καλεντάρι του ERC για το 2020.

Οι διοργανωτές του Rally di Roma Capitale, που με βάση τα τωρινά δεδομένα θα αποτελέσει την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στις 24-26 Ιουλίου, ετοιμάζουν μια ειδική πλατφόρμα μέσω της οποίας θα υπάρχει έλεγχος για τη θέση που βρίσκεται κάθε άτομο, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για να τηρήσει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας αναφορικά με πιθανή εξάπλωση του COVID-19, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ιταλία, η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα προέβη σε σημαντικές τεχνικές και μεταφορικές διαφοροποιήσεις. Κυρίως όμως, έστειλε μήνυμα προς τους θεατές, ζητώντας τη συνεργασία τους ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Στο πλαίσιο των μέτρων για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα, εφόσον αυτός όντως πραγματοποιηθεί, θα δημιουργηθεί μια ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου κάθε εμπλεκόμενος με τον αγώνα (αγωνιζόμενοι, διοργανωτές, κριτές, θεατές) θα πρέπει να εγγραφεί.

Όπως ανακοινώθηκε, η πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου στην ιστοσελίδα του Ράλλυ di Roma Capitale και μέσω αυτής, οι θεατές θα πρέπει να δηλώνουν από ποιο σημείο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι διοργανωτές θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή, που βρίσκεται όποιος εμπλέκεται με τον αγώνα, αλλά και πόσα άτομα συνωστίζονται στο εκάστοτε σημείο, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες ανά περίπτωση.

Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες το πρόγραμμα του φετινού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ διαφοροποιήθηκε εκ νέου, καθώς το Ράλλυ Πολωνίας ακυρώθηκε και προγραμματίζεται ήδη για το 2021.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του FIA ERC για φέτος, διαμορφώνεται ως εξής:

1. Ράλλυ di Roma Capitale (Ιταλία, άσφαλτος), 24-26 Ιουλίου

2. Ράλλυ Liepāja (Λετονία, χώμα), 14-16 Αυγούστου

3. Ράλλυ Barum Czech Rally Zlin (Τσεχία, άσφαλτος), 28-30 Αυγούστου

4. Ράλλυ Azores (Πορτογαλία, χώμα), 17-19 Σεπτεμβρίου

5. Ράλλυ Κύπρου (χώμα), 16-18 Οκτωβρίου

6. Ράλλυ Ουγγαρίας (άσφαλτος), 6-8 Νοεμβρίου

7. Ράλλυ Islas Canarias (Ισπανία, άσφαλτος), 3-5 Δεκεμβρίου

 

ΠΗΓΗ: 4troxoi.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.