Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

F1 GP Austria.944x500

"Πράσινο φως" για δύο αγώνες στο πρώτο μισό του Ιουλίου.

Ένα - ένα τα εμπόδια για την έναρξη της σεζόν στη Formula 1 φαίνεται οτι αρχίζουν να ξεπερνιούνται...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αυστρία φαίνεται οτι αποφάσισε την διεξαγωγή δύο αγώνων μέσα στον Ιούλιο.

Αυτό που περίμενε εδώ και αρκετό καιρό η FIA φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, δεδομένου ότι βάσει του νέου αγωνιστικού σχεδιασμού που είχε γίνει, η Αυστρία θα φιλοξενούσε δύο διαδοχικά Grand Prix, στις 5 και 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθείται κι έπειτα από διαβουλεύσεις ανάμεσα στην αυστριακή κυβέρνηση και στους εκπροσώπους της Formula 1, όλοι όσοι μπουν στη χώρα για τη διεξαγωγή των δύο αγώνων θα πρέπει να έχουν ελεγχθεί για κορονοϊό και να φέρουν την αντίστοιχη ιατρική βεβαίωση ενώ οι ομάδες θα φιλοξενηθούν σε περιοχή που θα είναι αποκλειστικά για εκείνες.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής λοιπόν, η Αυστρία θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων της Formula 1 για δύο διαδοχικές εβδομάδες, πριν δώσει την σκυτάλη στην Ουγγαρία για το Grand Prix της Βουδαπέστης στις 19 Ιουλίου.

 

Πηγή: sport24

 

formula1 cars.620x350

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.