Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

OMAE Rally.Agonistiki Homa.944x500

H νέα προκήρυξη και οι κανονισμοί των αγώνων αυτοκινήτου του 2020.

Ενόψει της επανεκκίνησης των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) ανακοίνωσε τις Προκηρύξεις και τους Γενικούς και Τεχνικούς Κανονισμούς που θα ισχύουν εφεξής για την αγωνιστική χρονιά του 2020.

Συγκεκριμένα, η ΕΠ.Α. ανανέωσε την Προκήρυξη των αγώνων αυτοκινήτου ενώ το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) αποφάσισε στη συνεδρίαση της 16ης Ιουνίου 2020 να εφαρμοστούν οι Γενικοί και Τεχνικοί Κανονισμοί των αγώνων αυτοκινήτου, όπως αυτοί συντάχθηκαν από την αρχή του έτους.

Στους παρακάτω συνδέσμους - είτε στον τομέα «Κανονισμοί» της ιστοσελίδας της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr) - μπορείτε να βρείτε τις νέες Προκηρύξεις και τους Κανονισμούς του 2020 καθώς αυτοί ανανεώνονται από την ΕΠ.Α. ενόψει των πρώτων συναντήσεων κάθε μορφής αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

https://www.omae-epa.gr/index.php/regulations/regulations-auto-2017/prokirixeis-2017

 

ΓΕΝΙΚΟΙ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

https://www.omae-epa.gr/index.php/regulations/regulations-auto-2017/genikoi-kanonismoi-2017

 

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

https://www.omae-epa.gr/index.php/regulations/regulations-auto-2017/technikoi-kanonismoi-2017

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.