Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Moto.Megara.PPT 250 ss300.944x500

Στόχος της ΑΜΟΤΟΕ η "συντήρηση" στο 2020 με την μικρότερη δυνατή απώλεια σε συμμετοχές.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα Superbike ("Hellenic SBK Championship"), επηρεασμένο σαφώς από την παγκόσμια πανδημία του COVID-19, θα διεξαχθεί το 2020, με τροποποιήσεις σε σχέση με την αρχική προκήρυξη.

Στόχος της Α.ΜOT.Ο.Ε. (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) είναι να γίνει μια... "συντήρηση" του αθλήματος το 2020, με την μικρότερη δυνατή απώλεια όσο αφορά σε συμμετοχές αθλητών, έτσι ώστε του χρόνου, στο 2021, έτος ουσιαστικής επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, να εξελιχθεί όσο το δυνατόν πιο αισιόδοξα και δυναμικά.

Έτσι, το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μόλις 2 αγωνιστικά διήμερα. Το σαββατοκύριακο 12 - 13 Σεπτεμβρίου καθώς και το σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου. Αμφότερα θα διεξαχθούν στα Μέγαρα.

Το πρόγραμμα αυτό αντικατοπτρίζει την κοινή ανησυχία και τις επιφυλάξεις όλων για την δυνατότητα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα κάτω από το βαρύ ψυχολογικό και οικονομικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην πατρίδα μας.

Όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί οι αγώνες θα καλυφθούν από την Ε.Ρ.Τ.

 

A.MOT.O.E Logo.300x408

 

Moto.HSBK afissa ac.499x494

 

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.