Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

dirt.games.xalkida.2017.jpg

Η τέταρτη συνάντηση στην πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού της ευβοϊκής πρωτεύουσας.

Ακόμα δεν έχει πέσει η σκόνη στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο και οι πρωταγωνιστές του EKO Racing Dirt Games έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες τους για τον επόμενο γύρο του θεσμού. Η τέταρτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 19-20 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στην πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού Χαλκίδας. Εκεί, οι αγωνιζόμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το χρονόμετρο σύμφωνα με τους κανονισμούς Ατομικής Χρονομέτρησης.

Τον αγώνα διοργανώνει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ). Στο πλευρό των οργανωτών θα βρίσκεται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.). Αρωγός της προσπάθειας θα είναι και το MyKteo Όμιλος Θαλάσση.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε, ως φιλικός, για πρώτη χρονιά το 2016 και αποτέλεσε την απαρχή τόσο του Επάθλου Timed Rally Challenge, όσο και του Κυπέλλου EKO Racing Dirt Games, οι οποίοι στη συνέχεια συμπεριλήφθηκαν στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας. Έκτοτε, ο αγώνας της Χαλκίδας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και των δύο θεσμών και συγκεντρώνει κάθε χρόνο αρκετούς αγωνιζόμενους, σε μια διαδρομή μήκους 2.3 χιλιομέτρων που θυμίζει ειδική διαδρομή ράλι.

Ο αγώνας απευθύνεται τόσο σε αγωνιστικά αυτοκίνητα των κατηγοριών Ν-Α-Ε-R, Ιστορικά αυτοκίνητα, οχήματα 4x4, crosskart, καθώς και σε ελληνικές χωμάτινες φόρμουλες.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.