Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

01320001_LF19164.jpg

Πρώτος αγώνας του 2020 το Rally di Roma Capitale (24-26 Ιουλίου).

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι, που παρακολουθείτε από το STAR Κεντρικής Ελλάδας, επιτέλους ξεκινά. Ο πρώτος αγώνας του ERC για το 2020 είναι το Rally di Roma Capitale στην Ιταλία, 24 με 26 Ιουλίου.

Και λέμε επιτέλους ότι ξεκινά ο φετινός θεσμός γιατί η πανδημία του κορονοϊού έφερε τα πάνω-κάτω και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στο ERC, μετά από ακυρώσεις και αναβολές, θα διεξαχθούν 6 αγώνες.

Η πρεμιέρα γίνεται με τον ασφάλτινο αγώνα της ιταλικής πρωτεύουσας, που σηματοδοτεί την επιστροφή στην ενεργό δράση με 87 συμμετοχές. 29 οδηγοί θα τρέξουν για το ERC, 25 για τα πρωταθλήματα ERC Junior, ενώ ο αγώνας προσμετρά και στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στον αγώνα της Ρώμης έχουν κερδίσει συνολικά 34 αγώνες ERC και τρεις τίτλους. Αυτό είναι ακόμη μία απόδειξη για το επίπεδο των συμμετοχών.

Τρείς ομάδες με Abarth 124 rally θα βρεθούν στην αφετηρία του Rally di Roma Capitale, αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC) 2020 της FIA.Ο αγώνας με κέντρο την πρωτεύουσα της Ιταλίας αποτελεί έναν από τους 5 συνολικά αγώνες στους οποίους θα κριθεί το Abarth Rally Cup 2020. Για 2η χρονιά το Abarth Rally Cup πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ERC (Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι) και περιλαμβάνει ένα αξιοσημείωτο χρηματικό βραβείο της τάξης των 30.000ευρώ που μοιράζεται στους τρείς πρώτους κάθε αγώνα, ενώ επιπλέον 30.000 ευρώ κερδίζει και ο τελικός νικητής του πρωταθλήματος.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.