Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

118653736_1545356905645902_3560231193708104828_n.jpg

Δεύτερος στην κατηγορία τζούνιορ στο 2ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος karting.

Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία junior στο 2ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος karting 2020 που φιλοξενήθηκε στην Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση της Α.Λ.Α.Λ.

«Στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην πίστα San Nicolas, διοργανώθηκε ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2020 με τον αθλητή μας Αλέξανδρο Παπαευθυμίου να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση για ακόμη έναν αγώνα.

Με τους διεκδικητές των φετινών τίτλων να βρίσκονται όλοι στον συγκεκριμένο αγώνα, οι "πιλότοι" σε όλες τις κατηγορίες οδήγησαν εξαιρετικά, κερδίζοντας το ενδιαφέρον όλων!

Στην κατηγορία Junior ο αθλητής μας και εορτάζων, Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει στον πρώτο αγώνα του θεσμού. Στα ελεύθερα και επίσημα χρονομετρημένα σημείωσε το ταχύτερο χρόνο δείχνοντας σε όλους πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η συνέχεια ήταν η ίδια και στους δύο ημιτελικούς, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του, βάζοντας στόχο την πρώτη θέση στον αγώνα.

Στον τελικό ο Αλέξανδρος δέχθηκε κάποια "χτυπήματα" από αντίπαλο του, τα οποία δεν ήταν στα αγωνιστικά πλαίσια των αγώνων, χάνοντας την πρώτη θέση. Στη συνέχεια του αγώνα οδήγησε εξαιρετικά μένοντας προσηλωμένος στον στόχο της συλλογής πολύτιμων βαθμών για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Με τον τρόπο αυτόν, κατέκτησε δίκαια τη δεύτερη θέση στον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2020.

Εμείς συγχαίρουμε τον Αλέξανδρο, για την εκπληκτική του εμφάνιση, για την μαχητικότητα του αλλά κυρίως για το ήθος του. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει στον εαυτό του, δίνοντας του πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον και την εξέλιξη του».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.