Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Συμμετείχε με τρια πληρώματα και… μάγεψε

Το Σάββατο, 5 και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου και με «κέντρο» την πόλη της Θήβας, διεξήχθη το «ΕυΒοιωτικό Ράλλυ 2019».

Ο αγώνας αυτός αποτέλεσε τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου και τα 30 αξιόλογα πληρώματα που συμμετείχαν έδωσαν πλούσιο θέαμα.

Η “Α.Λ.Φ.Α.Λ. ΤΕΑΜ” (Αγωνιστική Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς)  δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά από αυτόν τον αγώνα και έδωσε… «βροντερό παρών» με 3 πληρώματα.

Ας τα δούμε ένα - ένα:

 

Σταματόπουλος Φώτης – Δρίτσας Βασίλης

Με το νούμερο 20 στις πόρτες του Peugeot 106, κατηγορίας C5/A6 , o… ντόπιος, Φώτης Σταματόπουλος , με συνοδηγό τον Βασίλη Δρίτσα, όπως ήταν φυσικό πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και ταχύτητα.

O Φώτης Σταματόπουλος με το Peugeot 106 στον συγκεκριμένο αγώνα κυριολεκτικά “πέταγε” και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κατακτήσει την 6η θέση στην γενική κατάταξη, την 3η θέση στην F2 και την 1η θέση στην C5/A6 (!)
 

Ζαφείρης Γιώργος – Ζαφείρης Βασίλης

Με το νούμερο 30 στις πόρτες του Lada 2101 1.600 κατηγορίας 3/D2 ο Γιώργος Ζαφείρης με συνοδηγό τον Βασίλη Ζαφείρη ξεσήκωσαν τους θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στα βουνά της Θήβας.

Όπως δήλωσε το πλήρωμα, ήταν ο δεύτερος αγώνας του οδηγού με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και ο πρώτος με πλήρωμα τον αδελφό του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατάκτησαν την 3η θέση στα ιστορικά.

Το πλήρωμα θα ήθελε να ευχαριστήσει με την σειρά τους όλους του χορηγούς που στήριξαν την αγάπη τους για το motorsports και όλους όσοι ήταν εκεί για να βοηθήσουν έστω και με την παρουσία τους!!!

 

Μανούσκος Ηλίας – Μανούσκος Νίκος

Ο Ηλίας Μανούσκος, με συνοδηγό τον Νίκο Μανούσκο, με το Opel Ascona, κατηγορίας C3/E11 και με το νούμερο 12 στις πόρτες του, πρόσφεραν, όπως κάνουν συνήθως, πλούσιο θέαμα στους θεατές οι οποίοι παρακολούθησαν το Ράλλυ.

Ο συνδυασμός της πίσω κίνησης του αυτοκινήτου με την… “τρέλα” του οδηγού και του συνοδηγού έδωσαν εντυπωσιακά περάσματα, τόσο στη νυχτερινή «ειδική διαδρομή» του Σαββάτου, όσο και ολόκληρη την Κυριακή.

 

- Το διοικητικό συμβούλιο της "Α.Λ.Φ.Α.Λ. team" θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη της για όλη την προσπάθεια που έκαναν, τόσο σε αυτόν τον αγώνα, όσο και σε όλη την αγωνιστική χρονιά του 2019.