Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

 

PHOTO-2020-10-04-17-51-49.jpg

Δεύτερη φετινή νίκη για το Ρώσο οδηγό με Citroen C3 R5.

Έπεσε στην Πορτογαλία η αυλαία του Ράλι Φάφε Μοντελόνγκο, του τρίτου γύρου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (ERC). Οι 18 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές και οι διαρκώς εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες, αφού η βροχή εμφανιζόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάγκασαν τους οδηγούς να αναζητούν διαρκώς τα όρια τους, μην επιτρέποντας οποιαδήποτε χαλάρωση.

Νικητής ήταν ο Αλεξέι Λούκιανουκ με Citroen C3 R5. Ο Ρώσος οδηγός έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, όμως μια λανθασμένη επιλογή ελαστικών και ένα τετ-α-κε στην προτελευταία ειδική, ίσως να του κόστιζε τον αγώνα, όμως στο τέλος κατάφερε να φύγει χαμογελαστός από την Πορτογαλία. Κατέκτησε τη δεύτερη φετινή του νίκη σε 3 αγώνες, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για τον δεύτερο τίτλο του, μετά το 2018.

rfm.results.jpg

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι θα συνεχιστεί στις 6-8 Νοεμβρίου, με το επίσης ασφάλτινο Ράλι Ουγγαρίας να αποτελεί τον 4ο γύρο της φετινής χρονιάς.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.