Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

rally.24.ores.chalkida.2019.jpg

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 22ο ράλι «24 Ώρες Ελλάδα». Ένας αγώνας αντοχής για ιστορικά αυτοκίνητα με αφετηρία και τερματισμό τη Χαλκίδα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του ΟΛΝΕ και τον διοργάνωσε ο Σ.Ι.Σ.Α. (Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων).

Τα πληρώματα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από την παραλία Χαλκίδας με τη πρώτη ανασυγκρότηση να γίνεται στο χώρο στάθμευσης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Μετά σειρά είχε η δυτική όχθη της λίμνης Πλαστήρα και το ημερήσιο σκέλος τελειωσε στα Τρίκαλα όπου έγινε τρίωρη νυχτερινή ανασυγκρότηση και παράλληλα τερμάτισε το έπαθλο «12 Ώρες Ελλάδα».

Περίπου τα μεσάνυχτα τα πληρώματα πήραν το δρόμο της επιστροφής. Διέσχισαν τη δυτική πλευρά της λίμνης Πλαστήρα και τα ξημερώματα έγινε άλλη μία ακόμη μονόωρη ανασυγκρότηση στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία. Μετά τη συμπλήρωση περίπου 800 χιλιομέτρων τερμάτισαν το πρωί της Κυριακής στη Χαλκίδα.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.