Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Canarias01.jpg

Ο ισπανικός αγώνας θα διεξαχθεί 26-28 Νοεμβρίου. Ακυρώθηκε το Ράλλυ Σπα στο Βέλγιο.

Το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ (ERC), που για μία ακόμη σεζόν οι φίλοι των τεσσάρων τροχών παρακολουθούν από το STAR Κεντρικής Ελλάδας, θα ολοκληρωθεί την στα Κανάρια Νησιά, αφού το Ράλλυ Spa, που είχε προγραμματιστεί να αποτελέσει τον επίλογο της χρονιάς, δε θα πραγματοποιηθεί.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το FIA ERC επιβεβαίωσε πως το Ράλλυ Spa, που είχε προγραμματιστεί για τις 11-13 Δεκεμβρίου ως ο 6ος και τελευταίος γύρος της χρονιάς, δε θα διεξαχθεί λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί στο Βέλγιο. Έτσι η αυλαία της σεζόν θα πέσει στις 26-28 Νοεμβρίου, με το ασφάλτινο Ράλλυ Καναρίων Νήσων.

Ο ισπανικός αγώνας συγκέντρωσε 70 συμμετοχές στο διεθνές του κομμάτι, 46 εκ των οποίων θα διεκδικήσουν βαθμούς στο πλαίσιο του ERC. Όλοι οι πρωταγωνιστές (Alexey Lukyanuk, Oliver Solberg, Gregoire Munster, Craig Breen) θα είναι παρόντες, ενώ τη δεύτερη συμμετοχή του στο θεσμό θα κάνει, μετά τη νίκη στο Ράλλυ Ουγγαρίας και ο Andreas Mikkelsen.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.