Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

F1.Bahrein 2020.11.29.Grosjean flames.Accident.944x500

Το μονοθέσιο του Γκροζάν εξερράγη, κόπηκε στη μέση, επιβίωσε μετά από 32" στις φλόγες ο Γάλλος.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άνοιξε για την Formula 1 το Grand Prix του Μπαχρέιν σήμερα, Κυριακή, 29/11, το απόγευμα.

Λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά από την εκκίνηση, ο Ρομέν Γκροζάν προσπάθησε να αλλάξει γραμμή, είχε επαφή, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει εκτός διαδρομής για να ακολουθήσει μια τρομακτική κατάσταση.

Η Haas του Γκροζάν εξερράγη, με τον έμπειρο οδηγό να βγαίνει μέσα από τις φλόγες ευτυχώς έχοντας τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί έφτασαν άμεσα στο σημείο και τον κουβάλησαν στο ασθενοφόρο, με τον Γάλλο να περπατάει με δυσκολία, αλλά να δείχνει πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Το Halo φαίνεται πως τον έσωσε, στην κυριολεξία, καθώς το κόκπιτ βρέθηκε ανάμεσα σε μια άμορφη μάζα από σίδερα.

Ο οδηγός της Haas, σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, μεταφέρθηκε για εξετάσεις καθώς είχε καψίματα στα χέρια και τους αστραγάλους και πονούσε στα πλευρά, στα οποία ίσως έχει κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση.

Η ζημιά στις μπαριέρες ήταν τεράστια, το μονοθέσιο του Γκροζιάν διαλύθηκε και κόπηκε στη μέση, πραγματικά οι εικόνες ήταν σοκαριστικές, ήταν εικόνες Αποκάλυψης, ωστόσο για ακόμα μία φορά η Formula 1 έδειξε πως έχει πλέον τρομερά επίπεδα ασφάλειας ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις σαν αυτή, ακόμη και συγκρούσεις με 53G όπως υπολογίστηκε η σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Ο οδηγός της Haas, σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, μεταφέρθηκε για εξετάσεις καθώς είχε καψίματα στα χέρια και τους αστραγάλους και πονούσε στα πλευρά, στα οποία ίσως έχει κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση.

 

 

F1.Bahrein 2020.11.29.Grosjean flames.Accident.620x347

 

F1.Bahrein 2020.11.29.Grosjean crash.Leap of life.768x959

 

F1.Bahrein 2020.11.29.Grosjean crash.HAAS Boss Thanks.768x960

 

- Πηγή: sport24

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.