Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

OMAE.Breaking News.944x500

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και του Δεκέμβρη λόγω "CoViD-19".

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (Ο.Μ.Α.Ε.) κάνει γνωστή την απόφασή της να αναστείλει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες που ήταν προγραμματισμένες για τον Δεκέμβριο όπως, άλλωστε, ήταν υποχρεωμένη να κάνει μετά από την απόφαση της Πολιτείας να επεκτείνει το "απαγορευτικό" ("Lockdown") λόγω κορονοϊού και πέρα από την 30η Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Μετά την επέκταση - πέραν της 30ης Νοεμβρίου - της καραντίνας για τον περιορισμό της διασποράς του covid19 στη χώρα μας και τις νέες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΕ αποφάσισε την αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του αυτοκινήτου και του karting του μηνός Δεκεμβρίου 2020.

Η απόφαση ελήφθη βάσει της εγκυκλίου της ΓΓΑ, με τίτλο «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού - 24η Εγκύκλιος» (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/136/οικ.22080) ( https://www.omae-epa.gr/images/news/2020/GGA_Egkyklios_24_30.11.20.pdf ) που παρέλαβε η Ομοσπονδία μας στις 30/11.

Με δεδομένο ότι η υγεία όλων στην κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όλων των συμπολιτών μας προέχει, η ΟΜΑΕ εκφράζει τις εγκάρδιες ευχές της να μένετε υγιείς σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της κοινωνίας μας.

 

https://www.omae-epa.gr/index.php/nea/anakoinoseis/item/2509-anastoli-ton-agonon-aftokinitou-kai-karting-tou-dekemvriou?fbclid=IwAR1rAtcHGIsJaohnPnIABTVzXlymUZuJzJTBBRx-YPtaU1WvufPTvbTniL8

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.