(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

bmwlivadeia

Την ομορφότερη περιοχή της Λιβαδειάς, την μαγευτική περιοχή των πηγών της Ερκυνας επέλεξε το "BMW club of Athens Greece" για να κάνει την συγκέντρωσή του.

Το club αποδέχθηκε την πρόσκληση της Αγωνιστικής Λέσχης Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς και την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, το πάρκινγκ των πηγών της Κρύας γέμισε αυτοκίνητα της γνωστής μάρκας χρονολογίας από το 1960 και μετά.

Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ήρθαν από όλοι την Ελλάδα στην πόλη της Λιβαδειάς και παρουσίασαν με μεγάλη ευχαρίστηση τα αυτοκίνητά τους.

Την μοναδική αυτή ευκαιρία άδραξαν και πάρα πολλοί φίλοι του αυτοκινήτου και βρέθηκαν στο χώρο για να θαυμάσουν και να περιεργαστούν τα εκπληκτικά αυτοκίνητα, στην υπέροχη περιοχή.

Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς κατά την διάρκειά της συγκεντρώθηκαν λεφτά για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ και για την μικρή Αλεξία.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.