Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

01-Chris-Ingram-800x533.jpg

Τρεις οδηγοί διεκδικούν το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Στην Ουγγαρία πέφτει το τριήμερο 8-10 Νοεμβρίου η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλλυ για το 2019. Ένας ασφάλτινος αγώνας που επιστρέφει στο καλεντάρι για πρώτη φορά μετά το 2003 και στον οποίο θα κριθεί ο φετινός τίτλος.

Τρεις οδηγοί διεκδικούν το πρωτάθλημα, ο καθένας με τις δικές του πιθανότητες. Ο Βρετανός Κρις Ίνγκραμ που προηγείται στη βαθμολογία με 135 βαθμούς, ο Πολωνός Λούκας Χαμπάι που ακολουθεί με 116 βαθμούς, καθώς και ο περσινός πρωταθλητής, Ρώσος Αλεξέι Λούκιανουκ που έχει 107.

Το ανώτερο 39 βαθμοί είναι διαθέσιμοι για διεκδίκηση στον αγώνα της Ουγγαρίας και αν σε αυτό συνυπολογίσουμε ότι για την τελική βαθμολογία θα προσμετρήσουν τα 6 καλύτερα αποτελέσματα της σεζόν, τότε οι Χαμπάι κι Λούκιανουκ είναι για τα καλά στο κυνήγι του τίτλου παρά τη διαφορά που υπάρχει με τον Ίνγκραμ.

38 πληρώματα θα λάβουν μέρος στο Ράλλυ Ουγγαρίας, εκ των οποίων τα 24 με αυτοκίνητα προδιαγραφών R5.To πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 211.52 χιλιομέτρων. Μεθαύριο Παρασκευή θα διεξαχθούν η κατατακτήρια ειδική και η υπερειδική, ενώ το κυρίως μέρος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.

Κέντρο του ράλλυ θα είναι η πόλη Νιρεγκχάζα που βρίσκεται στη βορειοανατολική Ουγγαρία και απέχει δυόμιση ώρες από την πρωτεύουσα Βουδαπέστη. Τυγχάνει θερμής υποστήριξης, τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από τις τοπικές αρχές. Ο 4 φορές πρωταθλητής Ουγγαρίας που έχει ανέβει και 2 φορές στο πόντιουμ σε αγώνες του ERC, Νόρμπερτ Χέρζιγκ, τονίζει πως πρόκειται για ένα μίγμα πολύ γρήγορων και στενών ειδικών διαδρομών, αλλά καλής ποιότητας.

Μείνετε συντονισμένοι στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα που θα κρίνει το φετινό πρωταθλητή.

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.