Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

lukianouk ouggaria leg1

Με τις 6 ειδικές διαδρομές του Σαββάτου ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του Ράλι Ουγγαρίας, που αποτελεί τον τελευταίο αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019.

Ο 8ος γύρος του φετινού ERC, που παρακολουθείτε από το STAR Κεντρικής Ελλάδας, θα αναδείξει και τον πρωταθλητή.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας ο Αλεξέι Λούκιανουκ βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής και οι ελπίδες να κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη συνεχή χρονιά παραμένουν ζωντανές. Ο Ρώσος με Citroën C3 R5 έκανε τον ταχύτερο χρόνο στις 4 από τις 6 ειδικές της ημέρας, αν κι έχασε χρόνο από σκασμένο ελαστικό στην 5η ειδική.

Ο Κρις Ίνγκραμ, που ξεκίνησε το Ράλι Ουγγαρίας με 19 βαθμούς διαφορά από το Λούκας Χαμπάι και 28 από το Λούκιανουκ, είναι στη 2η θέση του αγώνα. Ο Βρετανός με Škoda Fabia R5 Evo ακολούθησε προσεκτική στρατηγική. Κέρδισε την 5η ειδική , αλλά ήταν άτυχος στην τελευταία ειδική του Σαββάτου. Με σκασμένο ελαστικό είδε τη διαφορά από το Λούκιανουκ στο τέλος της ημέρας να είναι 44,4 δευτερόλεπτα.

Ο Λούκας Χαμπάι με Škoda Fabia R5 κυνηγούσε το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, όμως ο Πολωνός στην προτελευταία ειδική του πρώτου σκέλους είχε μία άτυχη στιγμή με αποτέλεσμα να καταστρέψει την ανάρτηση του αυτοκινήτου του και να αποσυρθεί.

Στην 3η θέση του αγώνα βρίσκεται ο τοπικός οδηγός Φρίγκες Τουράν και στην 4η ο Τσέχος Φίλιπ Μαρες οδηγώντας και οι δύο Škoda Fabia R5.

Το δεύτερο σκέλος του Ράλι Ουγγαρίας αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Η μεγάλη πιθανότητα βροχής θα κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις εξαιρετικά ολισθηρές διαδρομές . Και φυσικά παραμένει το μεγάλο ερώτημα. Ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής του ERC;

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.