Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

12604824_229731947369920_3497935670208949951_o.jpg

Ο Δημήτρης Μαργαρίτης, πατέρας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία Θανάση Μαργαρίτη, έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό. Αυτός και η οικογένειά του νόσησαν από τον ιό, όμως κατάφεραν να βγουν νικητές.

Ο Δημήτρης Μαργαρίτης για 18 ημέρες νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και παίρνοντας εξιτήριο θέλησε να ευχαριστήσει γιατρούς, νοσηλευτές, όσους του συμπαραστάθηκαν και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία από την αρχή ήταν στο πλευρό της οικογένειας και βοήθησε σε οτιδήποτε χρειάστηκε.

Το ευχαριστήριο του Δημήτρη Μαργαρίτη:

«Μετά από 18 ημέρες μάχης με πραγματικά πυρά, από έναν ύπουλο και τρομακτικό εχθρό, που συστήνεται πολύ αγαθά και εξελίσσεται σε εφιάλτη, δόξα τον Θεό και την Παναγία όμως ,η άμυνα κράτησε και έτσι 18 ημέρες μετά ξανά στο σπίτι και την οικογένειά μου, με αποσκευή το πολυτιμότερο αγαθό, τον μεγαλύτερο πλούτο, την Υγεία....

Σε αυτό το σημείο θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ , τους ΗΡΩΕΣ γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας στο «Πετρινο».

Επίσης θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ έναν άνθρωπο, μάλλον να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τον ΑΝΘΡΩΠΟ Πανουργιά Παπαϊωάννου που έδωσε μαθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην οικογένεια μου και σε εμένα προσωπικά.

Επίσης να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλους εσάς για το πραγματικό ενδιαφέρον που δείξατε και με συγκίνησε αφάνταστα.

Και επειδή το έζησα απλά το καταθέτω: ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ από αυτόν τον τρομακτικό ιό που ονομάζεται covid 19».

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.