Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

bel.JPG

Το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει σε όλη την Ευρώπη, αλλά στη Λευκορωσία συνεχίζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η αλήθεια είναι πως κάπου στη γη παίζεται ακόμα ποδόσφαιρο, υπάρχουν πρωταθλήματα που συνεχίζονται. Στη Νικαράγουα, στο Τουρκμενιστάν, στο Μπουρούντι και στη Μιανμάρ. Όμως, η μεγαλύτερη έκπληξη δεν είναι αυτές οι χώρες, αλλά μια πιο κοντινή. Η Ευρώπη είναι στο επίκεντρο της κρίσης του κορονοϊού, αλλά στη Λευκορωσία δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά.

Οι Λευκορώσοι είναι οι μοναδικοί που συνεχίζουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Γιατί παίζουν ακόμα οι Λευκορώσοι; Η απάντηση είναι πάντα στην κυβέρνηση, όχι στον αθλητισμό. Ο πρόεδρος της χώρας, Αλεκσάντερ Λουκασένκο, είναι ένας ακόμα ηγέτης στην κατηγορία αυτών που δεν βλέπουν την ανάγκη για πολλές αλλαγές.

Η «μοναδικότητα» των Λευκορώσων προφανώς και τους έχει αναδείξει. Το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Λευκορωσία πούλησε δικαιώματα για μετάδοση των αγώνων σε άλλες χώρες. Τα δικαιώματα αγόρασαν κανάλια από τη Ρωσία και την Ουκρανία, ενώ ακόμα και το ντόπιο ενδιαφέρον έχει αυξηθεί.

 

ΠΗΓΗ: sport24.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.