Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

England National League logo.944x500.11

Αναβολή επ' αόριστον αποφάσισαν οι υπεύθυνοι της National League.

Την απόφαση να προχωρήσουν σε "επ' αόριστον" αναβολή των πρωταθλημάτων που διοργανώνει πήραν τα μέλη του διοικητικού συμβουλιου της "National League".

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν πως σταματάει όλη η δράση στις μη επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου και θα συμβουλευτούν νομική υπηρεσία προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν.

Προφανώς, δεν υπάρχει στον ορίζοντα η πιθανότητα ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων μέσω αγωνιστικής δράσης και το πιθανότερο είναι πως αναζητείται ο τρόπος που θα προβιβαστούν ή υποβιβαστούν οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών. Βέβαια, ως "σενάριο" υπάρχει κι η ακύρωση της σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως πλέον είναι ενεργά μόνο τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα η "Premier League", η "Championship", η "League One" και η "League Two", τα οποία αναμένεται να συνεχιστούν όταν υπάρξει ομαλοποίηση της κατάστασης με τον κορονοϊό.

 

Η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει επικίνδυνα και στην Μεγάλη Βρετανία, με 393 ανθρώπους - μεταξύ των οποίων και ένας 19χρονος χωρίς υποκείμενο νόσημα - να αφήνουν την τελευταία πνοή τους το τελευταίο 24ωρο.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, εκτιμάται πως ίσως να έχουν εκτεθεί στον ιό ακόμα και 1.800.000 άνθρωποι στην Μεγάλη Βρετανία, με τους ειδικούς να υπολογίζουν πως για κάθε 1.000 άτομα που θα νοσούν, θα υπάρχει και ένας θάνατος.

 

Η ανακοίνωση:

The National League

@TheVanaramaNL

National League Statement | Competition Suspended Indefinitely

➡️ https://www.thenationalleague.org.uk/national-league-statement-competition-suspended-in-61718

6:20 PM - Mar 31, 2020

 

National League Statement: Competition Suspended Indefinitely

The National League Board met earlier today and has reviewed its prior decision to suspend the competition until at least 3rd April 2020.

In consideration of the very serious and unprecedented national public health emergency caused by the coronavirus, the Board has taken the decision to suspend the National League, National League North and National League South competitions indefinitely.

The National League is currently obtaining specialist legal advice, is consulting regularly with The Football Association and other stakeholders, and is committed to involving its member clubs in a pending decision on how best to conclude the 2019/20 season.

 

https://www.thenationalleague.org.uk/national-league-statement-competition-suspended-in-61718

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.