(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

England.Premier League logo official.944x500.11

Από πέντε ματς την ημέρα, σέντρα κάθε δυο ώρες το Σαββατοκύριακο!

Ενα σχέδιο... ευτυχία για τους φίλους του ποδοσφαίρου φαίνεται ότι προσπαθούν να εφαρμόσουν τα τηλεοπτικά δίκτυα που συνεργάζονται με την "Premier League"!

Εχουν προτείνει την έναρξη των αναμετρήσεων κάθε δυο ώρες, με πέντε ματς το Σάββατο κι άλλα τόσα την Κυριακή ενώ, αν υπάρξουν και μεσοβδόμαδες αγωνιστικές θα γίνουν σε στυλ Τσάμπιονς Λιγκ!

Σύμφωνα με την "Daily Mirror", ένα πλάνο που φέρεται να εξετάζεται από τη διοργανώτρια αρχή, το "SkySports" και το "BT Sport", περιλαμβάνει έναρξη ποδοσφαιρικής αναμέτρησης κάθε δυο ώρες, από τις 14:00' (ώρα Ελλάδας) μέχρι και τις 22:00'!

Σε αυτό το σενάριο, θα διεξάγονται πέντε παιχνίδια κάθε Σάββατο, άλλα πέντε κάθε Κυριακή με ίδιες ώρες έναρξης (14:00, 16:00, 18:00, 20:00 και 22:00) δίχως ν' αποκλείεται η πραγματοποίηση αγώνων μεσοβδόμαδα.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα εφαρμοστεί πλάνο αλά "Champions League" με σέντρα σε δυο διαφορετικές ώρες, όπως γίνεται με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (20:00, 22:05).

 

Στις 12-13 Σεπτέμβρη η νέα σεζόν!

Μέσα σ' όλα όσα πρέπει κάποια στιγμή να οριστικοποιηθούν για την επιστροφή της "Premier League", φαίνεται να υπάρχει πρόταση για την ημερομηνία έναρξης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με καθυστέρηση ενός μήνα από αυτό που είχε προγραμματιστεί προτού ξεσπάσει ο κορονοϊός...

Στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, 28/5, αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα, με το Project Restart να έχει ακόμα αρκετά κομμάτια στα οποία θα πρέπει να συμφωνήσουν τα 20 κλαμπ του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, όμως, όπως αναφέρει η "Daily Mail", φαίνεται να έχει γίνει κουβέντα και για την ημερομηνία έναρξης της επόμενης σεζόν και αυτή ενδέχεται να κάνει σέντρα στις 12-13 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή σιγουριά για την ημέρα επανέναρξης του τρέχοντος πρωταθλήματος, ούτε φυσικά για την χρονική διάρκεια και την ημερομηνία ολοκλήρωσής του προκειμένου να υπάρξει οριστική κουβέντα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.  

Αυτό, επαναφέρει στο προσκήνιο τα σενάρια περί μείωσης των αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, κάτι που αναμένεται να συζητηθεί ανάμεσα στα αφεντικά των 20 ομάδων και τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής...

 

Πηγή: ENGLAND365 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.