Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

EPO.Entrance.944x500.113

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Παρασκευή.

Έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Παρασκευή, 29/5, στα γραφεία της ΕΠΟ, με αρκετά και πολύ σημαντικά θέματα να πέφτουν στο τραπέζι.

Μεταξύ αυτών θα είναι τα θέματα ημερήσιας διάταξης της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών - ΕΠΣ της ΕΠΟ που ορίστηκε για την 16η Ιουνίου, η επικείμενη αναδιάρθρωση στην Γ' Εθνική, αλλά και το τι θα γίνει με το κύπελλο.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

Τα θέματα για την έκτακτη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο.

Η συλλογική σύμβαση εργασίας των υπαλλήλων της ΕΠΟ

Οι προτάσεις και τα αιτήματα της Λίγκας για θέματα διαιτησίας και πρωταθλήματος

Η αναδιάρθρωση για την Γ’ Εθνική

Το Κύπελλο

Η εταιρεία που θα αναλάβει την συντήρηση χλοοτάπητων στο προπονητικό κέντρο των Εθνικών στον Άγιο Κοσμά και που αναμένεται να είναι η HELLASOD.

Η HELLASOD είναι εταιρία παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα στην Ελλάδα και μία από τις πιο εταιρίες που βρίσκονται στον τομέα του καλλωπιστικού πρασίνου και του χλοοτάπητα αγωνιστικών χώρων. Αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακατασκευή και συντήρηση αθλητικών χώρων και αστικού πρασίνου. Παράλληλα, αναλαμβάνει έργα σε ξενοδοχειακές μονάδες και χώρους αναψυχής. Η εταιρεία κινείται στον χώρο του συνθετικού και υβριδικού χλοοτάπητα αλλά και των αθλητικών δαπέδων με μεγάλες συνεργασίες και στο εξωτερικό.

 

Πηγή: sportcyclades

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.