Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Ipato Kapareli.2 0.2020.02.24.944x500.371

Ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος για την λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Υπάτου.

Λίγα λεπτά μετά από το "φιλικό διαζύγιο" με τον Αθλητικό Ομιλο Υπάτου, ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος έστειλε, μέσω δήλωσης του, το δικό του "ευχαριστώ" στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε στο βοιωτικό σωματείο.

Οσο αφορά στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους ανθρώπους του ΑΟ Υπάτου τόνισε οτι υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες ως προς τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά:

"Χωρίσαμε φιλικά με την ομάδα του ΑΟ Υπάτου!

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία που είχαμε!

Υπήρχαν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες ως προς τη συνέχιση της συνεργασίας μας!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΑΟ Υπάτου για τη συνεργασία και ειδικά τον πρόεδρο κ. Παπασταμάτη, τον αντιπρόεδρο κ. Περαντάκο, τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Καλλιμάνη, τον τεχνικό διευθυντή, Μπρούνο Νασιμέντο, τον Κώστα Βάθη και τον Νίκο Κοντόπουλο!

Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τη νέα σεζόν το στόχο της και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλους αυτούς τους μήνες!".

 

Πηγή: soccerlive

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.