Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Apollon Smirnis.Practise.Zisopoulos.944x500

Ο γ.γρ. του ΠΣΑΠ μίλησε για τις σκέψεις των ποδοσφαιριστών.

Θετικοί τόσο για τις προπονήσεις, όσο και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι οι παίκτες σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Ο γενικός γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιστών (Π.Σ.Α.Π.) τόνισε παράλληλα ότι τηρείται το πρωτόκολλο υγιεινής και τα συμβόλαια θα συζητηθούν από κάθε ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος αμυντικός, αμυντικός - μέσος, ο οποίος αυτή τη σεζόν αγωνίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ στο παρελθόν και για σειρά ετών αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό:

Για το εάν οι παίκτες θέλουν να αγωνισθούν:

«Οι παίκτες είπαμε ότι πρέπει να τηρηθεί ένα πρωτόκολλο υγιεινής και εάν όλα είναι οκ θα είναι στη διάθεση των ομάδων. Οι κανόνες βλέπουμε ότι τηρούνται και έτσι όλοι είναι θετικοί και για τις προπονήσεις και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Για τη συμμετοχή του ΠΣΑΠ στην δημιουργία πρωτοκόλλου:

«Ναι, στη δημιουργία του υγειονομικού πρωτοκόλλου συμμετείχε. Η πρόταση που έστειλε, υιοθετήθηκε και πλέον και στη Super League 2 θα υιοθετήσουν το ίδιο με βάση αυτό που έχουμε συζητήσει εμείς είμαστε καλυμμένοι και θεωρώ ότι οι ομάδες κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν την υγεία όλων».

Για το εάν υπάρχει φόβος:

«Ξέρουμε ότι για τον παίκτη η ζωή είναι το ποδόσφαιρο. Σίγουρα όταν αντιμετωπίζεις κάτι πρωτόγνωρο υπάρχει φόβος εξαρχής αλλά από τη στιγμή που όλες οι ομάδες δείχνουν ότι τους προστατεύουν μετριάστηκε ο φόβος και είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους».

Για την Bundesliga:

«Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και θα πρέπει να προσφέρεται και για το κοινό στο γήπεδο. Αλλά αυτή είναι η μόνη λύση. Η ζωή συνεχίζεται. Μπορεί το θέαμα να μην είναι το ίδιο, να μην μ αρέσει σαν παίκτη αλλά δεν κρύβω ότι κάνουν καλά τα πράγματα και δίνουν το παράδειγμα. Οι οπαδοί ξέρουμε ότι είναι ο 12ος παίκτης. Να υποστηρίζουν την ομάδα από μακριά, να είναι ενεργοί, να κάνουν υπομονή και να είναι έτοιμοι να την υποστηρίξουν στο μέλλον».

Για το αίτημα της έξτρα ασφάλισης:

«Η έξτρα ασφάλιση τέθηκε, όμως δεν ήρθε η Λίγκα να συζητήσει για κάτι τέτοιο. Ό,τι είναι καλύτερο για τα μέλη μας είναι θετικό. Προσπαθούμε για το καλύτερο των μελών. Όταν έρθει αυτό το θέμα θα το συζητήσουμε».

Για τις περικοπές συμβολαίων:

«Υπήρχε μια συζήτηση. Σαν σύλλογος συμβουλευτήκαμε τα μέλη μας, κάναμε τις τηλεδιασκέψεις μας και οι παίκτες αποφάσισαν να γίνουν είτε σε ομαδικό είτε σε προσωπικό επίπεδο οι διαπραγματεύσεις και οι μειώσεις συμβολαίων. Έτσι θα βρεθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα και τον ίδιο. Ο γενικός κανόνας για εμάς είναι το συμφέρον των μελών μας».

 

Πηγή: metrosport.gr

 

Apollon Smirnis.Zisopoulos George.900x765

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.