Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Spain.La Liga.Logo.944x500.11

"Οκ" για διεξαγωγή αγώνων Παρασκευή και Δευτέρα για να ολοκληρωθεί ταχύτερα η σεζόν.

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) βρισκόταν σε διαμάχη με την "La Liga" για τη διεξαγωγή αγώνων του πρωταθλήματος τις ημέρες Παρασκευή και Δευτέρα.

Παρόλο που το Δικαστήριο απέρριψε σήμερα (Τετάρτη, 27/5) το αίτημα της "La Liga" και επέτρεψε την πραγματοποίηση αγώνων μόνο την Παρασκευή, η Ομοσπονδία θέλησε να δείξει σημάδια καλής θέλησης και συνεργασίας με την διοργανώτρια Αρχή, σύμφωνα με την Marca. Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία τόνισε ότι για να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της φετινής σεζόν επιτρέπει τη διεξαγωγή παιχνιδιών αυτές τις δύο ημέρες.

Επιπλέον κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται για μέρος των διαπραγματεύσεων που θα ξεκινήσουν μεταξύ των δύο πλευρών. Το σκεπτικό της RFEF βασίζεται στο γεγονός ότι η Παρασκευή και η Δευτέρα δεν είναι φιλικές προς τους φιλάθλους. Όμως, επειδή οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Μάλιστα, η Ομοσπονδία ενημερώνει ότι θα δώσει το "ok" και για την εκκίνηση της επόμενης σεζόν σε περίπτωση που τα πρώτα παιχνίδια γίνουν χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

 

Πηγή: sport24

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.