Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

S.L.2 F.L. Logo.New.944x500.11

Η επανέναρξη της SL2 και το μέλλον της FL θα συζητηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Η επανέναρξη της Super League 2 και το μέλλον της Football League, μέσω πιθανής αναδιάρθρωσης, θα συζητηθούν την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία της Ένωσης.

Η τηλεδιάσκεψη των Π.Α.Ε. της Super League 2 που είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί αύριο (29/5) αναβλήθηκε, τελικά και η διοργανώτρια αρχή όρισε να διεξαχθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και μάλιστα δια ζώσης και όχι με τηλεδιάσκεψη, αλλά και σύσκεψη των Π.Α.Ε. της Football League.

Την Τρίτη, 2 Ιουνίου, στις 14:00', στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) ορίστηκε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των μελών της Football League.

Μια ημέρα αργότερα, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου, στις 14:00', στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας ορίστηκε να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας.

Αναλυτικά:

Σύσκεψη Football League

Σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των μελών της Football League, με τα εξής θέματα:

1. Συζήτηση για εισήγηση στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, θέματος περί τροποποίησης προκήρυξης πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

2. Συζήτηση περί αναδιάρθρωσης πρωταθλήματος

3. Διάφορα θέματα

Λόγω των μέτρων πρόληψης του Covid -19, παρακαλούνται όπως προσέλθει στη συνεδρίαση μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος από κάθε ΠΑΕ

Διοικητικό συμβούλιο Ένωσης

Σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο με τα εξής θέματα:

1. Ενημέρωση για την συνάντηση με ΠΣΑΠ

2. Ενημέρωση σχετικά με την τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής SL 2

3. Συζήτηση για ημερομηνία έναρξης Πρωταθλήματος SL 2

4. Συζήτηση σχετικά με πρόταση της FL για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Football League

5. Συζήτηση σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων (σχετική εισήγηση ΠΑΕ Football League)

6. Διάφορα θέματα

Λόγω των μέτρων πρόληψης του Covid -19, παρακαλούνται όπως προσέλθει στη συνεδρίαση μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος της κάθε ΠΑΕ

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.