Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

laliga real madrid

Μπορεί ο χρόνος να μετρά αντίστροφα για την επανέναρξη και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ωστόσο στην Ισπανία έχουν ξεκινήσει ήδη τα σχέδια τους για τη νέα χρονιά.

Ενα από τα θέματα που εξετάζονται είναι κατά πόσο θα μπορούν οι φίλαθλοι των συλλόγων να βρεθούν στα γήπεδα και να βρεθούν στο πλάι της ομάδας τους.

Δεν αποκλείεται η επόμενη σεζόν, να διεξαχθεί με κόσμο στις εξέδρες, αν κι εφόσον μέχρι τότε κυλήσουν όλα ομαλά. Η ισπανική Λϊγκα έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις επαφές με τις αρμόδιες επιτροπές υγείας και την ισπανική κυβέρνηση, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Στόχος της La Liga είναι να υπάρχει πληρότητα έως και 30% στα γήπεδα, παρ' όλα αυτά η υγειονομική υπηρεσία θα είναι αυτή, η οποία θα κρίνει το ακριβές ποσοστό που θα μπορέσει να παρευρεθεί σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

ΠΗΓΗ: gazzetta

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.