Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

Atromitos.Mouzaki Stella.944x500

Απόσχιση των γυναικών από την Ε.Π.Ο.(!)

"Δεν ανάγεται στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά είναι πραγματικότητα η ιδέα για νέα δομή λειτουργίας του Γυναικείου Πρωταθλήματος στη χώρα μας.

Η αναδιάρθρωση, δε, που εισηγήθηκε ο κ. Χατζησαρογλου και η οποία επικυρώθηκε στην Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ναι, συζητείται ευρέως από πολλούς και κυοφορείται πλέον η ιδέα ώστε να οργανώσουμε μόνοι μας το επόμενο πρωτάθλημα ως Λιγκα, είτε ως Ένωση.

Οι Νομικοί μας επεξεργάζονται την κατάλληλη φόρμουλα, ώστε όλα να εξελιχθούν μέσα στο πλαίσιο των κανόνων του αθλήματος.

Δεν θέλουμε να συγκρουστούμε με την ΕΠΟ.

Θέλουμε να προοδεύσει το Γυναικείο και η ΕΠΟ εδώ και χρόνια προφανώς δεν μας θεωρεί συνομιλητές αφού δεν μας ακούει.

Η F.I.F.A. που χρηματοδοτεί αδρά το Γυναικείο ποδόσφαιρο έστειλε ξανά χρήματα, αλλά μας είπαν από την ΕΠΟ πως αυτά θα πάνε στην ανάπτυξη.

Κι εγώ ρωτώ: Εμείς τόσα χρόνια τι κάνουμε; Δεν κάνουμε ανάπτυξη; Οταν ο Ατρόμητος Περιστερίου έχει τις καλύτερες ακαδημίες γυναικών;"

«Τάδε έφη» η Στέλλα Μουζάκη, η υπεύθυνη της ομάδας ποδοσφαίρου των γυναικών του Ατρόμητου, στη βραδινή Ραδιοεφημερίδα της ΕΡΑΣΠΟΡ, μιλώντας στον Δημήτρη Μαλισιώβα.

 

Atromitos.Mouzaki Stella.920x928

 

Atromitios.Pitou Garcia girls.944x560

 

atromitos.mouzaki tragos.826x598

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.