Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

ERT.Athlitika.Logo sign.944x500

Η ΕΡΤ προχωρά σε αλλαγές στις αθλητικές συμφωνίες λόγω του κορονοϊού.

Τις οικονομικές συνέπειες και τις αλλαγές που επέφερε ο κορονοϊός στη διακοπή των πρωταθλημάτων καταγράφει η Ε.Ρ.Τ., με αλλαγές σε υφιστάμενες συμφωνίες(!)

Εξαιτίας της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος της "Football League", το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. ενέκρινε την αναλογική μείωση του ανταλλάγματος για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 κατά το ποσό των 207.692,31 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. θα καταβάλει στην ΙΝΑ TV το υπολειπόμενο ποσό, που ανέρχεται σε 192.307,69 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Αναλογικά θα μειωθεί (κατά 23.076,92 ευρώ πλέον ΦΠΑ) ο παραχωρούμενος διαφημιστικός χρόνος προς την ΙΝΑ TV, με το τελικό διαθέσιμο ποσό να ανέρχεται σε 176.923,08 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. θα παραχωρήσει στην εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., ιδιοκτήτρια του Open, τα εμπορικά στιγμιότυπα των τεσσάρων ομάδων που διαθέτει για τους 14 εντός έδρας αγώνες "play outs" της "Super League 1" αντί 2.800 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α., ανά αγώνα (συνολικά 39.200 ευρώ).

Τροποποιείται, παράλληλα και η απόφαση για το σύνολο των αγώνων της "Super League 1", από τους οποίους παραχωρούνται εμπορικά στιγμιότυπα στο Open, έναντι συνολικού τιμήματος 145.600 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α.

Ταυτόχρονα, η Ε.Ρ.Τ. αποφάσισε πως για τους 14 αγώνες των "play out" της "Super League 1" η καταβολή του υπολειπόμενου τιμήματος θα γίνεται τμηματικά, μετά από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

 

Μπάρτσα και Γιουβέντους στο ΕΡΤ Sports

Τέλος, με ψήφους 5-1, το δ.σ. της Ε.Ρ.Τ. αποφάσισε να εγκρίνει τη μίσθωση του προγράμματος των καναλιών Barca TV, Bayern TV, Juventus TV, Liverpool TV, Roma TV, Ajax TV, City TV, BVB TV και Inter TV, από την εταιρεία Asset Ogilvy, έναντι του συνολικού ποσού των 110.000 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α., με την προϋπόθεση της έγκρισης του αρμόδιου υπουργού.

Οι αγώνες προορίζονται για το ΕΡΤ Sports, τα ποσοστά του οποίου υποχώρησαν κάτω από το 1%.

 

ERT SPORTS HD.Logo sign.944x500

 

- Πηγή: typologies

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.