Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 2 - 3 λεπτά)

Avgenakis Lefteris Lakovic Zoran Georgiou Marios.UEFA.2020.07.02.944x500

Αντιπροσωπεία της UEFA συναντήθηκε με τον Λ.Αυγενάκη και τον Β.Γραμμένο

Αντιπροσωπεία της U.E.F.A., αποτελούμενη από τον Διευθυντή Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς και τον Υπεύθυνο για θέματα Ομοσπονδιών της  ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Κύπριο, Μάριο Γεωργίου, βρίσκεται από σήμερα, Πέμπτη, 2/7, στη χώρα μας και άμεσα είχε συνάντηση τόσο με το υπουργείο και συγκεκριμένα με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη (φωτο), όσο και με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής, Βαγγέλη Γραμμένο και με το προεδρείο της ομοσπονδίας.

Η ενημέρωση (16:30') από το γραφείο του Λ.Αυγενάκη αναφέρει:

Συνάντηση με UEFA - Conference League 2022-3 στο Ηράκλειο

Συνάντηση με τους απεσταλμένους της διεύθυνσης εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και Μάριο Γεωργίου, είχε νωρίς, σήμερα, το πρωί, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, λίγο πριν αναχωρήσει για το Ηράκλειο, για τις επισκέψεις εκεί των Υπουργών Τουρισμού και Υγείας.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλύθηκαν, επίσης, η προτεινόμενη από την UEFA διαδικασία επιλογής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και ο σχεδιασμός για την εκδήλωση της κλήρωσης των ομίλων Champions League και Europa League στο ίδρυμα Νιάρχος στις 1-2 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε ότι ο φάκελος υποψηφιότητας του Ηρακλείου, για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023 στο Παγκρήτιο, είναι άρτιος.

Οι εκπρόσωποι της UEFA εξήραν την πληρότητά του και τη σοβαρή προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων στην ομάδα διεκδίκησης, με τη συμβολή και του ίδιου του Πρωθυπουργού, που τους κάνει θετικότατη εντύπωση, αλλά διευκρίνισαν ότι χρειάζεται υπομονή ως το τέλος της αξιολόγησης.

 

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την Ε.Π.Ο. αναφέρει:

Δελτίο Τύπου

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020, 16:59'

Ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γραμμένος και το Προεδρείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υποδέχθηκαν σήμερα στην έδρα της Ε.Π.Ο. τον Διευθυντή Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA κ. Ζόραν Λάκοβιτς.

Ο κ. Λάκοβιτς συνοδευόταν από τον  Υπεύθυνο για θέματα Ομοσπονδιών της  ευρωπαικής ομοσπονδίας κ. Μάριο Γεωργίου και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA-UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Στη διάρκεια της συνάντησης τους, οι δύο πλευρές συζήτησαν όλα τα επίκαιρα θέματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Κεντρικό θέμα των συζητήσεων ήταν η διαδικασία στελέχωσης της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία πρόκειται να διοριστεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Ο κ. Λάκοβιτς ενημέρωσε τη διοίκηση της Ε.Π.Ο. για τις αποφάσεις των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών και τις επικείμενες ενέργειες που θα οριοθετήσουν την επιλογή του νέου προέδου της Κ.Ε.Δ.

Ο κ. Λάκοβιτς θα έχει στην Αθήνα κύκλο συναντήσεων ενόψει της διοργάνωσης των κληρώσεων των ευρωπαικών διασυλλογικών διοργανώσεων τον προσεχή Οκτώβριο.

 

 

 Avgenakis Lefteris Lakovic Zoran Georgiou Marios.UEFA.2020.07.02.849x768

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.