Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

apollon3-1000.jpg

AEK-Oλυμπιακός στις 26 Ιουλίου. Δυσαρέσκεια στην ομάδα του Πειραιά για την απόφαση. Σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πέρασε κατά πλειοψηφία η εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου της Ομοσπονδίας για να γίνει ο τελικός στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στις 26 Ιουλίου (21:00).

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας 12 ήταν οι ψήφοι υπέρ του να διεξαχθεί ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Ολυμπιακός ψήφισε αρνητικά, ενώ υπήρξαν και τέσσερα λευκά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του είχε εκφράσει την αντίθεσή του στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στη Ριζούπολη, ανέφερε ότι εκεί κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να πάνε το θέμα ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά όποιου ψήφισε θετικά στο να γίνει ο τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη τονίζοντας την ακαταλληλότητα του γηπέδου.Επιπλέον, ο Ολυμπιακος νομικά θα κινηθεί και κατά της Ομοσπονδίας σε περίπτωση τραυματισμού ποδοσφαιριστή στη διάρκεια τελικού.

 

ΠΗΓΗ: sport24.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.