Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό)

greekfootball1.jpg

Η κρίσιμη μέρα για τη διαμόρφωση των κατηγοριών είναι η 27η Ιουλίου.

Οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι ΠΑΕ έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στην πολυσυζητημένη αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο χρόνος πλέον, μετράει αντίστροφα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα πάντα θα κριθούν την ερχόμενη Δευτέρα (27/7).

Τη συγκεκριμένη μέρα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα. Μεταξύ αυτών είναι και η αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών, με την διάθεση από τα μέλη της Ε.Ε. να κάνει λόγο για οριστικές αποφάσεις.

Στην ομοσπονδία θέλουν να τελειώσουν πριν το τέλος του μήνα με την αναδιάρθρωση και άπαντες να γνωρίζουν τη μορφή που θα έχουν τα πρωταθλήματα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα γίνει, ωστόσο υπάρχουν σενάρια που συζητιούνται και μένει να αποφασιστεί ποιο θα επικρατήσει.

 

ΠΗΓΗ: sportime.gr

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.