Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
(Χρόνος ανάγνωσης: 1 - 2 λεπτά)

Shimatari.Stadium.side.good.944x500

Θα διεξαχθούν τα αγωνιστικά test για αξιολογημένους διαιτητές 3ης και 4ης κατηγορίας.

Το δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου θα γεμίσει διαιτητές ποδοσφαίρου αύριο, Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου(!)

Το στάδιο που φέρει το όνομα του μεγάλου δρομέα, βαλκανιονίκη, Ευάγγελου Δεπάστα, θα γεμίσει για μια ακόμη φορά με διαιτητές ποδοσφαίρου οι οποίοι, όμως, για λίγη ώρα θα γίνουν απλοί... δρομείς(!)

Το στάδιο "ανοίγει τις πύλες του" και υποδέχεται την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και πιο συγκεκριμένα την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας που διοργανώνει τις αγωνιστικές δοκιμασίες (tests) για τους αξιολογημένους διαιτητές της 3ης και της 4ης κατηγορίας, από όλη την Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τανάγρας (ΔΗ.Κ.Ε.Τ.) ενημερώνει το κοινό πως ο χώρος του στίβου θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας από τις 17:00' μέχρι και την λήξη των τεστ.

Η σχετική ενημέρωση που έχει γίνει αναφέρει οτι για όλους όσοι θέλουν να αθληθούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο του βοηθητικού γηπέδου που θα είναι ελεύθερος προς χρήση.

 

football.referees.tests.600x300

 

football.referee.test.944x500

 

Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ την Τρίτη, 27/10

Από την Δη.Κε.Τ. υπήρξε επίσης η ενημέρωση οτι την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο στάδιο "Ευάγγελος Δεπάστας" ημερίδα στίβου για Ατομα με Αναπηρίες.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Τανάγρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες με την διεξαγωγή Ημερίδας Στίβου ΑμεΑ, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου "Ευάγγελος Δεπάστας".

Το στάδιο έπειτα από συνεχείς παρεμβάσεις και αναβαθμίσεις της ΔΗ.Κ.Ε.Τ. τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους, πληροί όλες τις προδιαγραφές και προσφέρεται ώστε να πραγματοποιηθούν αθλητικοί αγώνες όλων των κατηγοριών.

Κατά την διάρκεια της Ημερίδας στον αγωνιστικό χώρο θα τηρηθούν όλα τα  υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Τιμή μας να υποδεχτούμε ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός στον δήμο μας και να συμβάλλουμε στην διεξαγωγή του.

 

Hellenic Federation Athletes AmeA.Logo.480x627

 

Shimatari.Stadium.good.944x500

 

 

// Replace source $('img').error(function(){ $(this).attr('src', 'https://tvstar.gr/images/missing.png'); }); }) })(jQuery);
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.